Από EW Staff
28 Δεκεμβρίου, 2022 @ 21:32
IMG 0841

IMG 0844

Η πρωταγωνίστρια Allison Williams, ο σκηνοθέτης Gerard Johnstone, και οι παραγωγοί James Wan και Jason Blum ποντάρουν σε αυτό.

Στην ταινία τρόμου M3GAN του σκηνοθέτη Gerard Johnstone (κυκλοφορεί τον Ιανουάριο στις αίθουσες), η επιστήμονας που υποδύεται η Allison Williams κάνει το λάθος να χαρίσει στην πρόσφατα ορφανή ανιψιά της μια νέα φίλη, την υπερβολικά προστατευτική και τελικά φονική κούκλα ρομπότ.

IMG 0848

M3GAN : Με την φωνή της Amie Donald CR: Geoff Short/Universal

«Ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε στην εταιρία Atomic Monster Productions είναι, στο τέλος της εβδομάδας, να καθόμαστε και να συζητάμε για ταινίες», λέει ο παραγωγός James Wan που σκηνοθέτησε το 2013 την ταινία The Conjuring. Η ταινία αυτή σύστησε στο κοινό την Anabelle, πρωταγωνίστρια των θρίλερ Annabelle and Annabelle: Creation. «Σε μια από αυτές τις συνεδρίες, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε μια ταινία με κούκλα δολοφόνο».

IMG 0842 1

Στο ερώτημα «Σε μια αναμέτρηση της M3GAN με την Annabelle ποια λέτε να έβγαινε νικήτρια» μας απάντησαν

JAMES WAN: Ακούστε, η M3GAN είναι κάτι εντελώς νέο που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν θα παραξενευόμουν αν η M3GAN είχε διάφορα κρυμμένα κόλπα, ειδικά αν είμαστε αρκετά τυχεροί και έχουμε μελλοντικές ιστορίες. Γιατί η M3GAN να μην έχει εκτοξευτές πυραύλων στα χέρια της; Αυτό θα ήταν καταπληκτικό. Θα εξαφάνιζε κάθε άλλη κούκλα από τον πλανήτη.

ALLISON WILLIAMS: Δεν θα στοιχημάτιζα ποτέ εναντίον της M3GAN. Ποτέ. Πρέπει να υποστηρίξω το κορίτσι μου. Έχει τον παγκόσμιο ιστό μέσα της. Θα μπορούσε να κερδίσει τα πάντα.

IMG 0843

M3GAN: Όμορφη και τρομακτική σε σκηνοθεσία Gerard Johnstone.

GERARD JOHNSTONE: Ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα μεταξύ M3GAN και Annabelle; Λοιπόν, υποθέτω ότι επειδή η Annabelle είναι δαίμονας, ίσως θα κέρδιζε. Ίσως πρέπει να κάνουμε μια ταινία και να μάθουμε!

JASON BLUM: Νόμιζα ότι θα έλεγες, “[ποιος θα κέρδιζε] μεταξύ της M3GAN και του Chucky.” Αυτό είναι δύσκολο, επειδή η Annabelle έχει μαγικές δυνάμεις, αυτό είναι δύσκολο. Δεν ξέρω για αυτό. Αλλά αν ήταν ο Chucky, η M3GAN θα κέρδιζε.

IMG 0845 1

Η ιστορία:

Η Τζέμα (η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»). Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της κι εφόσον η ίδια ειδικεύεται στη ρομποτική, αποφασίζει να συνδέσει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα – μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Διαβάστε επίσης: