Ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Cate Blanchett, θα υποδυθεί τη Lilith.

Από EW Staff
06 Απριλίου, 2021 @ 16:58

Η Lionsgate ανακοίνωσε ότι ο Edgar Ramirez θα υποδυθεί τον Atlas στην επερχόμενη ταινία “Borderlands“, που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών της Gearbox Software.

Τη σκηνοθεσία του Borderlands έχει αναλάβει ο Eli Roth, δηλαδή ο παραγωγός των ταινιών Cabin Fever, Ηostel και Grindhouse, ενώ το σενάριο οι Craig Mazin (Chernobyl) και Aaron Berg (G.I. Joe: Ever Vigilant). Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Mazin έχει αναλάβει τη δημιουργία ενός ακόμα δημοφιλούς videogame, του The Last of Us, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Cate Blanchett θα υποδυθεί τη Lilith. Η Lilith είναι μια γνωστή εγκληματίας με μυστηριώδες παρελθόν που επιστρέφει στην Pandora, για να βρει την χαμένη κόρη του πιο δυνατού κακού, του Atlas (Ramirez). Η Lilith θα συμμαχήσει με αναπάντεχα πρόσωπα για να πολεμήσουν εξωγήινα τέρατα και να προστατέψουν το κορίτσι, που μπορεί να κρατάει το κλειδί για μια αφάνταστη δύναμη. Η μοίρα του σύμπαντος ίσως βρίσκεται στα χέρια τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να παλέψουν τελικά μεταξύ τους.

Borderlands

Στο καστ θα δούμε επίσης τους ηθοποιούς Haley Bennett, Jack Black, Jamie Lee, Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu και Olivier Richters.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands.

Διαβάστε επίσης: