Οι γιατροί λένε ότι το επεισόδιο σχετίζεται με την καρδιά του.

Από EW Staff
28 Ιουλίου, 2021 @ 20:00

Η κατάσταση της υγείας του Bob Odenkirk παραμένει σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Albuquerque στο Νέο Μεξικό. Την περασμένη Τρίτη, ο ηθοποιός κατέρρευσε στο σετ γυρισμάτων της σειράς Better Call Saul. Όπως αναφέρουν οι γιατροί, το επεισόδιο έχει άμεση σχέση με την καρδιά του.

“Επιβεβαιώνουμε ότι ο Bob είναι σε σταθερή κατάσταση, αφού βίωσε ένα καρδιολογικής φύσεως επεισόδιο”, δήλωσαν οι εκπρόσωποί του σε ανακοίνωση την Τετάρτη το βράδυ. “Αυτός και η οικογένειά του θέλουν να ευχαριστήσουν τους υπέροχους γιατρούς και τους νοσοκόμους, που τον προσέχουν, αλλά και το καστ, το πλήρωμα τις παραγωγής και τους παραγωγούς, που έμειναν στο πλευρό του. Οι Odenkirk θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους εσάς για τις ευχές σας και να ζητήσουν να τηρηθεί ιδιωτικότητα κατά την περίοδο της ανάρρωσης του Bob”, πρόσθεσαν.

Ο 58χρονος ηθοποιός λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 6ης σεζόν της διάσημη σειράς του Netflix, Better Call Saul. Μόλις η είδηση έγινε γνωστή στο Hollywood, ήταν πολλοί αυτοί, που ανησύχησαν και έσπευσαν να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες. Έτσι έκανε και ο συμπρωταγωνιστής του στο Breaking Bad, Bryan Cranston, ο οποίος έκανε και μία δημοσίευσή, απευθυνόμενος στην οικογένεια του Bob Odenkirk.

“Ξύπνησα σήμερα και έμαθα κάποια νέα, που με τάραξαν. Ο φίλος μου, Bob Odenkirk, λιποθύμισε χθες βράδυ στο σετ του Better Call Saul. Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και την αγάπη στην οικογένειά του. Ας ελπίσουμε να τον έχουμε κοντά μας σύντομα. Σε αγαπώ πολύ, φίλε μου”, έγραψε.

Πριν γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Breaking Bad και τα Nebraska, The Post και Better Call Saul, ο Bob Odenkirk είχε συμμετάσχει στo show του HBO, Mr. Show. Για τον ρόλο του μάλιστα, στο Better Call Saul απέσπασε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Η τελευταία σεζόν του Better Call Saul αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το 2022, καθώς η παραγωγή καθυστέρησε τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης: