Σε ελαφρύ έμφραγμα οφείλεται τελικά η λιποθυμία του Bob Odenkirk στο σετ του Better Call Saul.

Από EW Staff
30 Ιουλίου, 2021 @ 12:15

Ο Βob Odenkirk έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά το καρδιακό επεισόδιο την προηγούμενη Τρίτη, που τον οδήγησε σε κατάρρευση εν ώρα γυρισμάτων στο σετ του Better Call Saul.

Στη δημοσίευσή του έγραψε: “Γεια σας. Μπομπ εδώ. Σας ευχαριστώ και την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που ήταν κοντά μου αυτή την εβδομάδα. Και ευχαριστώ για όλη την αγάπη, που μου έδειξε ο καθένας από εσάς και την ανησυχία και το ενδιαφέρον. Είναι λίγο υπερβολικό, αλλά νιώθω την αγάπη σας και αυτό σημαίνει τόσα πολλά”.

Σε δεύτερη ανάρτηση, που έκανε αργότερα, ο ηθοποιός μοιράστηκε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του: “Έπαθα ένα μικρό έμφραγμα. Αλλά θα γίνω καλά, εξαιτίας της Rosa Estrada και των γιατρών, που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγχείριση. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αναρρώσω, αλλά θα επιστρέψω σύντομα”.

Την Τετάρτη οι γιατροί έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη ενημέρωση για την υγεία του Bob Odenkirk. Ανέφεραν ότι η κατάσταση του παραμένει σταθερή και πως η λιποθυμία του στο σετ του Better Call Saul σχετίζεται άμεσα με την κατάσταση της καρδιάς του.

“Επιβεβαιώνουμε ότι ο Bob είναι σε σταθερή κατάσταση, αφού βίωσε ένα καρδιολογικής φύσεως επεισόδιο. Αυτός και η οικογένειά του θέλουν να ευχαριστήσουν τους υπέροχους γιατρούς και τους νοσοκόμους, που τον προσέχουν, αλλά και το καστ, το πλήρωμα τις παραγωγής και τους παραγωγούς, που έμειναν στο πλευρό του. Οι Odenkirks θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους εσάς για τις ευχές σας και να ζητήσουν να τηρηθεί ιδιωτικότητα κατά την περίοδο της ανάρρωσης του Bob”, είχαν δηλώσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός κατέρρευσε στα γυρίσματα της 6ης σεζόν της σειράς Better Call Saul και αμέσως τα μέλη της παραγωγής κάλεσαν το ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα και σύντομα θα επιστρέψει στο σετ. Τα λόγια του γιου του, Nate Odenkirk πάντως επιβεβαιώθηκαν. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είχε γράψει στο Twitter -απόλυτα σίγουρος- για τον πατέρα του: “Θα γίνει καλά”.

Διαβάστε επίσης: