Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2022 @ 19:14
maxresdefault 1

image 2

To cast του Black Panther:Wakanda Forever ποζάρει στο San Diego Comic-Con!  CREDIT: GIZELLE HERNANDEZ FOR EW

Tο πρώτο επίσημο teaser της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever αποκάλυψε η Marvel λίγες ημέρες πριν κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con 2022. Στο νέο κλιπ που είδε το φως της δημοσιότητας βλέπουμε ουσιαστικά την επόμενη μέρα- ύστερα από την απώλεια του βασιλιά- με τη μητέρα του να ηγείται της χώρας.


Κάθε ρεκόρ προβολών έσπασε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Black Panther!

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του teaser trailer, ο σκηνοθέτης τόσο της πρώτης όσο και της επερχόμενης ταινίας Ryan Coogler, μίλησε συγκινημένος για τον Chadwick Boseman που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 2020. «Πριν από πέντε περίπου χρόνια στεκόμουν και πάλι εδώ να παρουσιάσω το πρώτο footage της ταινίας Black Panther. Στα αριστερά μου καθόταν ο Chadwick. Κανείς από τους ηθοποιούς δεν είχε δει το footage και μόλις το προβάλαμε ο Chadwick ενθουσιάστηκε τόσο που με άρπαξε από τους ώμους. Αν ξέρατε τον Chadwick, θα γνωρίζατε πως είχε τεράστια χέρια. Σας ορκίζομαι πως νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή τη στιγμή» ενώ κατέληξε λέγοντας πως «βάλαμε την αγάπη μας για τον Chadwick σε αυτή την ταινία».

Στο trailer όπου η μητέρα του T’Challa, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett) ξεσπά σε μια κραυγή αγωνίας, λέγοντας «Είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και ολόκληρη η οικογένειά μου έχει χαθεί», δεν αποκαλύπτεται το τι ακριβώς συνέβη στο βασιλιά, αλλά υπάρχουν διάφορες αναφορές σε εκείνον. Παρόλο, όμως, το αίσθημα του πένθους, ένας νέος εχθρός καλεί σε δράση και το τραγούδι Alright του Kendrick Lamar μας προετοιμάζει πως όλα θα πάνε καλά και το έθνος θα συνεχίσει να υπάρχει.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 10 Νοεμβρίου 2022.

image 3

H Letitia Wright ως Shuri στο πρώτο ‘Black Panther’
 | CREDIT: ©MARVEL STUDIOS 2018

Διαβάστε επίσης: