Από EW Staff
05 Οκτωβρίου, 2022 @ 14:30
image 6 H Lupita Nyong'O ως Nakia στο Black Panther: Wakanda Forever (Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL).

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση του πολύαναμενόμενου sequel, χωρίς να ξεχνά και τον Chadwick Boseman, τον πρωταγωνιστή της ταινίας Black Panther του 2018 (αλλά και των υπερ-επιτυχημένων ταινιών Avengers: Infinity War όπως και του Avengers Endgame) το οποίο όχι μόνο σάρωσε στο box office αλλά έφτασε να είναι υποψήφια και για Oscar καλύτερηs ταινίαs. 

image

Η Angela Bassett ως Ramonda στο πολυαναμενόμενο φιλμ των Marvel Studios’ BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER.
Photo by Annette Brown. © 2022 MARVEL.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ryan Coogler μιλά αποκλειστικά στο EW για τον ξαφνικό θάνατο του καλού του φίλου και πρωταγωνιστή της επιτυχίας του Chadwick Boseman το 2020, το σοκ που του δημιούργησε αυτή η απώλεια και εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να συνεχίσει το θρυλικό ταξίδι του Black Panther.

black panther wakanda forever trailer tchalla chadwick boseman

Tοιχογραφία με τον Chadwick Boseman στο νέο Black Panther!

“Είχα φτάσει στο σημείο να πω πως θα εγκαταλείψω τον κινηματογράφο”, παραδέχεται ο Coogler, 36 ετών. «Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κάνω άλλη μια ταινία εποχής, [πόσο μάλλον] μια άλλη ταινία Black Panther, γιατί πονούσα πολύ. […] Αναλογίστηκα, όμως, τις συζητήσεις που είχαμε με τον Chadwick, ιδίως προς το τέλος της ζωής του και σκέφτηκα πως υπήρχε νόημα να συνεχίσω».

new black panther

Το νέο Black Panther έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου!

Και η ταινία αυτό ακριβώς αφορά: Τον τρόπο με τον οποίο κανείς συνεχίζει έχοντας να αντιμετωπίσει μια σημαντική απώλεια, χωρίς να χάνει καθόλου τη χαρά της ζωής, εισάγοντας νέους ήρωες και όλο τον κόσμο της Wakanda που ξέρουμε. Save the date: 11 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους από την feelgood entertainment!

Διαβάστε επίσης: