Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ατλάντα.

Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2021 @ 17:58

Η Michaela Coel είναι και επίσημα μέλος του καστ της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EW, η γυναίκα, που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του “I May Destroy You” ανέλαβε το νέο της πρότζεκτ. Ακόμα, δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες σχετικά με το sequel, οπότε παραμένει άγνωστος και ο ρόλος της Michaela Coel.

Παρ’ όλα αυτά, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ατλάντα και συγκεκριμένα, στο στούντιο της Pinewood.

Η Coel πρόσφατα είχε προταθεί για Emmy για τη σειρά της “I May Destroy You”, η οποία κέρδισε στο σύνολό της 9 υποψηφιότητες. Είναι επίσης γνωστή για τις εμφανίσεις της στο Black Mirror και στο Chewing Gum.

Ο σκηνοθέτης Kevin Feige, έχει αναλάβει το sequel και την επιστροφή της αφρικανικής φυλής της Marvel. Θα λείπει όμως, ο βασικός χαρακτήρας, ο T’Challa, ο οποίος δεν θα εμφανιστεί, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Chadwick Boseman, ο οποίος τον υποδυόταν στην προηγούμενη ταινία και έφυγε από την ζωή την περασμένη χρονιά σε ηλικία μόλις 43 ετών.

“Είναι ξεκάθαρα πολύ συναισθηματικό όλο αυτό, χωρίς τον Chad. Όμως, όλοι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε πίσω στο κοινό τον κόσμο των Wakanda. Θα το κάνουμε με τέτοιο τρόπο, που ο Chad θα ήταν περήφανος”, ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Στην ταινία, θα εμφανιστούν μερικά πολύ γνώριμα πρόσωπα. Μεταξύ τους οι Daniel Kaluuya, Danai Gurira, Lupita Nyong’o, Letitia Wright, Angela Bassett, και Winston Duke.

Το Black Panther: Wakanda Forever αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιουλίου του 2022.

Διαβάστε επίσης: