Η Mel Eslyn κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 15:00

Η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας της Mel Eslyn “Biosphere” βρήκε τους πρωταγωνιστές της.

Ο Sterling K. Brown και ο Mark Duplass υπέγραψαν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας. Λεπτομέρειες σχετικά με τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν ή την πλοκή της ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. To μόνο, που γνωρίζουμε είναι ότι το σενάριο φέρει την υπογραφή της Mel Eslyn και του Mark Duplass.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία του Mark Duplass, Duplass Brothers Productions σε συνεργασία με τον Zackary Drucker. Ο ηθοποιός ίδρυσε την εταιρεία με τον αδερφό του Jay το 1996. Μερικές από τις πιο γνωστές παραγωγές που έχουν αναλάβει είναι τα “Room 104”, “Togetherness”, “The Lady and the Dale”, “Language Lessons” και η επερχόμενη σειρά του Hulu, “Sasquatch”.

Με την ταινία “Biosphere” η Mel Eslyn κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Η ηθοποιός εκτός από σκηνοθέτρια είναι επίσης Πρόεδρος στην εταιρεία Duplass Brothers Productions από το 2017. Είναι εκείνη, που κρύβεται πίσω από τα “The One I Love,” “Outside In” και “Paddleton”.

Τέλος, ο δεύτερος πρωταγωνιστής, Sterling K. Brown είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο “This Is Us” του NBC, για το οποίο μάλιστα, κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy. Έχει εμφανιστεί επίσης στα “The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” και “Black Panther”. Στο μέλλον θα τον δούμε στην ταινία “Coyote Blue” της Amazon.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: