Από EW Staff
02 Ιουνίου, 2021 @ 19:43

H Billie Eilish, η H.E.R. και ο ράπερ Kid Cudi θα είναι οι νέοι πρωταγωνιστές της Amazon για το τριμερές μουσικό αφιέρωμα που ετοιμάζει.

Το Prime Day Show θα προβληθεί σε τρία επεισόδια, με κάθε ένα από αυτά αφιερωμένο στον κάθε καλλιτέχνη.

Το επεισόδιο της 19χρονης Billie Eilish θα πραγματεύεται τη μέχρι τώρα πορεία της στο μουσικό στερέωμα και θα περιλαμβάνει επίσης αρκετό -ακυκλοφόρητο- υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ της «Happier Than Ever». Υπόσχεται μάλιστα, κινηματογραφικού επιπέδου εμφανίσεις.

Το 2ο επεισόδιο, που θα είναι αφιερωμένο στη H.E.R. και θα έχει φόντο το Λος Άντζελες, θα αποτελέσει έναν φόρο τιμής στη μέχρι τώρα μουσική της πορεία, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο λαμπρές στιγμές της καριέρας της. Θα τη δούμε να ερμηνεύει τα τραγούδια της μέσα σε ένα συνονθύλευμα εικόνων μεταξύ παρόντος και παρελθόντος.

To τελευταίο επεισόδιο του Prime Day Show θα έχει ως επίκεντρο του τον ράπερ Kid Cudi. Θα προβληθεί επίσης ακυκλοφόρητο υλικό από το άλμπουμ του Man Of The Moon IIΙ, καθώς και μία συνεργασία του με την Εθνική Ορχήστρα Διαστήματος, την οποία ίδρυσε η NASA. Οι μουσικοί θα συνοδεύσουν τον ράπερ σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι φέρνοντας νέους ήχους κατευθείαν από το… διάστημα!

Ο Ράιαν Ρέντινγκτον, διευθυντής της μουσικής βιομηχανίας του Amazon δήλωσε για το νέο πρότζεκτ: «Το να δουλεύω με τρεις καλλιτέχνες, οι οποίοι έφεραν τη μουσική τους στη ζωή μέσα από τόσες μοναδικές εμπειρίες, είναι υπέροχο. Το να βλέπω αυτούς τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους καλλιτέχνες να δημιουργούν τρία σόου από τα βάθη της φαντασίας τους, δεν έμοιαζε με τίποτα από αυτά που έχω κάνει εώς τώρα». 

Διαβάστε επίσης: