"Χάνεις την απόλαυση και την ελευθερία στο σώμα σου, αν σε νοιάζει συνεχώς να δείχνεις ωραίος", είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Από EW Staff
02 Αυγούστου, 2021 @ 15:30

Η Billie Eilish μίλησε για ακόμη μία φορά για την εικόνα του σώματος και το πόσο ανήσυχοι μοιάζουν κάποιοι άνθρωποι για αυτήν. Η ίδια θεωρεί ότι είναι πραγματικά “χαμένος κόπος να προσπαθείς να δείχνεις πάντα όμορφη”.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαλέξει τη δική της ενδυματολογική ταυτότητα επιλέγοντας φαρδιά ρούχα, καθώς προσπαθεί να κρατήσει όπως λέει, την προσοχή του κοινού μακριά από το σώμα της.

Μιλώντας σε μια νέα της συνέντευξη, το κορίτσι – φαινόμενο της μουσικής σκηνής, τόνισε πόσο ανασφαλείς είναι πλέον οι άνθρωποι σχετικά με την εμφάνισή τους, καθώς και πόσο πολύ διαστρεβλώνουν τα social media την αντίληψή μας για το “ιδανικό σώμα”. “Από όταν ήμουν μικρή, ο μπαμπάς μου και εγώ μιλούσαμε πάντα για έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου που είναι τόσο ανασφαλής ή υπερευαίσθητος ή τόσο μπερδεμένος με τον εαυτό του, που φοβάται ακόμα και να κάνει μία γκριμάτσα, γιατί πάντα θέλει να δείχνει ωραίος”, ανέφερε αρχικά.

“Το έχω παρατηρήσει και με στεναχωρεί. Εάν στέκεστε πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περπατάτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έχετε πάντα τα μαλλιά σας έτσι … Είναι πραγματικά χαμένη υπόθεση να προσπαθείς πάντα να δείχνεις όμορφος. Χάνεις την απόλαυση και την ελευθερία στο σώμα σου”, πρόσθεσε.

Μιλώντας για το δεύτερο άλμπουμ της Happier Than Ever, που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου, η 19χρονη αποκάλυψε ότι το τραγούδι της με τίτλο OverHeated, αφορά αυτούς τους “ανθρώπους που προανέφερε, που προωθούν πρότυπα από σώματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι εφικτό να διαμορφωθούν”.

“Είναι οκ να κάνεις την δουλειά σου, κάνε αυτό, κάνε εκείνο, κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη”, είπε. “Απλώς όταν το αρνείσαι και λες: Όλο αυτό το έκανα μόνη μου και αν προσπαθούσες περισσότερο, θα μπορούσες κι εσύ να το αποκτήσεις, αυτό με κάνει κυριολεκτικά έξαλλη. Είναι πολύ κακό για τις νέες γυναίκες – αλλά και τα αγόρια επίσης – να το βλέπουν αυτό”, ανέφερε η Billie Eilish .

Πρόσθεσε ότι, παρόλο που γνωρίζει ότι όλες αυτές οι “τέλειες” φωτογραφίες στο διαδίκτυο συχνά περνούν από επεξεργασία ή από αερογράφο, κι εκείνη γεμίζει με ανασφάλειες, όταν τις βλέπει. “Γνωρίζω τα μυστικά αυτής της βιομηχανίας και τι πραγματικά χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες, και πραγματικά ξέρω ότι αυτό που φαίνεται αληθινό μπορεί να είναι ψεύτικο”, εξήγησε, ενώ πρόσθεσε: “Ωστόσο, το βλέπω ακόμα και λέω: Θεέ μου, αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Και εννοώ, ότι παρόλο, που είμαι πολύ σίγουρη για το ποια είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή μου… προφανώς δε νιώθω το ίδιο με το σώμα μου, αλλά ποιος δεν νιώθει ανασφάλειες τέλος πάντων;”.

H Billie Eilish κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ “Happier Than Ever” συγκεντρώνοντας κριτική πέντε αστέρων από το NME. Στην κριτική, ο El Hunt του NME είπε: “Το άλμπουμ Happier Than Ever καθιερώνει την Billie Eilish ως μία από τους πιο σημαντικούς ποπ καλλιτέχνες της γενιάς της – και το καλύτερο είναι ότι το κάνει χωρίς να επαναλάβει ούτε ένα κόλπο από τα αρχικά της τραγούδια, με τα οποία έκανε επιτυχία”.

Διαβάστε επίσης: