Μία συναρπαστική ερμηνεία του 'I Feel Pretty' από τον Bill Murray.

Από EW Staff
21 Ιανουαρίου, 2022 @ 14:47
BILL MURRAY

Οι περαστικοί στο πάρκο Washington Square του Μανχάταν, βρέθηκαν μπροστά σε μια pop-up παράσταση του Bill Murray την περασμένη Τετάρτη.

Ο 71χρονος ηθοποιός έδωσε τη δική του εκδοχή σε κλασσικά μιούζικαλ όπως το “It Ain’t Necessarily So” της όπερας Porgy and Bess και τα “America” και “I Feel Pretty” του West Side Story.

Μπροστά σε ένα πλήθος που σχηματιζόταν, ο Murray οργάνωσε επίσης μια δραματική ανάγνωση του ποιήματος του Λόρενς Φερλινγκέτι, «Σκύλος». Τον συνόδευαν ο τσελίστας Jan Vogler, η βιολονίστρια Mira Wang και η πιανίστα Vanessa Perez.

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τη συναυλία-έκπληξη του με θόρυβο. «Είμαι Bill Murray και οι αστυνομικοί λένε ότι πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα», είπε. “Ας το διαλύσουμε τώρα!”

Η νέα ταινία του Murray

Ο Μάρεϊ προωθεί τη νέα του ταινία, New Worlds: The Cradle of Civilization, την παράσταση που έδωσε μαζί με τον διάσημο Jan Vogler, ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Ηρώδειο το 2018 και έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών το 2021. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει ερμηνείες του Μurray, ποιήματα και διασκευές τραγουδιών όπως αυτά που τραγούδησε στο Washington Square Park την Τετάρτη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη εμφάνιση έκπληξη του Murray. Το 2016, τραγούδησε Rolling Stones ενώ έκανε τον μπάρμαν στο Μπρούκλιν και αργότερα ηγήθηκε μιας ενημέρωσης Τύπου στον Λευκό Οίκο σχετικά με τις προοπτικές των Chicago Cubs World Series. Είναι επίσης γνωστός ότι κάνει crash εμφανίσεις σε μπάτσελορ πάρτι και φωτογραφήσεις αρραβώνων εδώ κι εκεί.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: