Η δεύτερη σεζόν του Big Sky θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2021 @ 19:00

Το παρακάτω άρθρο περιέχει spoiler από τον πρώτο κύκλο του Big Sky.

H δεύτερη σεζόν του Big Sky στο ABC έρχεται γεμάτη εκπλήξεις. Στην επιτυχημένη δραματική σειρά θα συμμετάσχει ο Logan Marshall-Green ως ένας χαρακτήρας από το παρελθόν της Jenny που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς επίσης και ο John Carroll Lynch. Αν και ο χαρακτήρας του δεύτερου πέθανε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, οι παραγωγοί βρήκαν τον τρόπο να τον φέρουν πίσω στην οθόνη, στην θέση του… δίδυμου αδερφού του.

Ο Logan Marshall-Green θα υποδυθεί αυτό το άτομο από το παρελθόν της Jenny, τον Travis. Πρόκειται για έναν παλιό φίλο της Jenny (Winnick) και του εκλιπόντος συζύγου της Cody (Ryan Phillippe). Ο Travis εργάζεται μυστικά σε ένα τοπικό κύκλωμα ναρκωτικών για αρκετό καιρό, μέχρι που η λεπτή γραμμή που χωρίζει τον ίδιο και τον μυστικό του χαρακτήρα, Stone ξεκίνησε να ξεθωριάζει. Ο Travis θα διασταυρωθεί με την Jenny, της οποίας η νέα υπόθεση συμπίπτει με τη μυστική δουλειά του. Ενώ και οι δύο θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη σχέση τους επαγγελματική, έχουν μία ιστορία που τους συνδέει, καθώς και άλυτα συναισθήματα που θα κάνουν τη συνεργασία τους δύσκολη και πιθανότατα, επικίνδυνη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Big Sky το περασμένο φθινόπωρο, η σειρά είναι έτοιμη να επιστρέψει στο ABC. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον John Carroll Lynch, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην δεύτερη σεζόν. Οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του βέβαια, παραμένουν άγνωστες.

Πρωταγωνιστούν η Katheryn Winnick, η Kylie Bunbury, οι Janina Gavankar (Sleepy Hollow, The Mysteries of Laura) και Logan Marshall-Green (How It Ends, Spiderman: Homecoming). Ο showrunner Elwood Reid είναι επίσης εκεί για να εξασφαλίσει τις μοναδικές εξελίξεις, που θα ακολουθήσουν όταν επιστρέψει η δραματική σειρά.

Η δεύτερη σεζόν του Big Sky θα κάνει πρεμιέρα στο ABC την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: