Από EW Staff
01 Απριλίου, 2021 @ 18:30

Η επιτυχημένη σειρά Big Sky του ABC επιστρέφει στις 13 Απριλίου και μετά το trailer που κυκλοφόρησε, η αγωνία των θαυμαστών κορυφώνεται.

Στα νέα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε μια νέα ιστορία, ενώ στο καστ θα προστεθούν και αρκετά νέα πρόσωπα.

Προειδοποίηση: Το παρακάτω κείμενο περιέχει spoiler από τα πρώτα εννέα επεισόδια

CREDIT: DARKO SIKMAN/ABC

Στα πρώτα εννέα επεισόδια το Big Sky επικεντρώθηκε σε μια υπόθεση σωματεμπορίας, με τρεις αγνοούμενες γυναίκες και τους δύο κακούς Rick Legarski (John Carroll Lynch) και Ronald Pergman (Brian Geraghty). Τα κορίτσια τελικά σώθηκαν, ο Legarski σκοτώθηκε και ο Ronald κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Τι επιφυλάσσει λοιπόν η συνέχεια για την Cassie (Kylie Bunbury) και την Jenny (Katheryn Winnick);

Ο εκτελεστικός παραγωγός Matthew Gross κατά τη διάρκεια του πάνελ Big Sky PaleyFest δήλωσε ότι στα καινούρια επεισόδια θα μεταφερθούμε τρεις μήνες αργότερα, με τον Ronald να προσπαθεί ακόμα να ξεφύγει. Οι Cassie και Jenny συνεχίζουν να τον ψάχνουν ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν νέοι χαρακτήρες με μια διαφορετική υπόθεση αυτή τη φορά.

Το Big Sky βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του C.J. Box. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Dedee Pfeiffer, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey, John Carroll Lynch και Ryan Phillippe.

H σειρά τα πήγε τόσο καλά στην κυκλοφορία των πρώτων επεισοδίων που το ABC αποφάσισε να προσθέσει έξι ακόμα επεισόδια και αντί για δέκα που ήταν το αρχικό πλάνο, η πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί σε δεκαέξι που θα προβληθούν από το δίκτυο εντός του 2021. 

Διαβάστε επίσης: