Η πρώτη σεζόν τα πήγε πολύ καλά στη streaming υπηρεσία.

Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 14:00

To Disney+ ανανέωσε τη δραματική σειρά “Big Shot” του David E. Kelley για δεύτερη σεζόν. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή το 2022, με τον Dean Lorey να επιστρέφει ως showrunner. Η ανανέωση έρχεται περίπου δύο μήνες μετά την προβολή του πρώτου κύκλου δέκα επεισοδίων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε με το Big Shot. Η τηλεοπτική σειρά άγγιξε τόσες πολλές καρδιές, με τη η λάμψη του πρωταγωνιστή John Stamos στον ρόλο του προπονητή Marvyn Korn. Ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν», δήλωσε ο Kelley.

Ο John Stamos πρόσθεσε: «Αυτή η σειρά αντιπροσωπεύει ό,τι είναι η Disney για μένα – οικογένεια,  και ενότητα. Αλλά στον πυρήνα του, το Big Shot αφορά τα κότσια και την καρδιά, κι αυτό απέδειξε το Disney+ δίνοντάς μας μια δεύτερη σεζόν. Στέλνω πολλή αγάπη στους κριτικούς και τους θαυμαστές που σηκώθηκαν όρθιοι και μας επευφημούσαν. Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεχίζω να παίζω τον προπονητή Korn, έναν άντρα που μαθαίνει από μια απίστευτη ομάδα γυναικών, βοηθώντας τον να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί. Κι όμως, έχει ακόμα πολλά να μάθει… ευτυχώς θα έχει αυτή την ευκαιρία στη δεύτερη σεζόν».

Στην υπόθεση του Big Shot, o Stamos υποδύεται έναν προπονητή μπάσκετ ανδρών, που απολύεται από τη δουλειά του επειδή έριξε μια καρέκλα σ’ έναν διαιτητή, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Marvyn Korn καλείται πλέον να δουλέψει σε ένα ιδιωτικό γυμνάσιο θηλέων, σε μια προσπάθεια για να αποκαταστήσει την καριέρα αλλά και τη φήμη του.

Το καστ συμπληρώνουν οι Jessalyn Gilsig, Yvette Nicole Brown, Richard Robichaux, Sophia Mitri Schloss, Nell Verlaque, Tiana Le, Monique Green, Tisha Custodio και Cricket Wampler.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: