Η σούπερ σταρ Beyonce, είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι με το "Be Alive".

Από EW Staff
08 Φεβρουαρίου, 2022 @ 19:18
beyonce Photo: Shutterstock

Η Beyonce έχει έναν τίτλο ακόμα να προσθέσει στη λίστα των επιτευγμάτων της: την υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Παρόλο που δεν της έλειψαν τα βραβεία, αφού έχει σπάσει το ρεκόρ στα βραβεία Grammy για την τραγουδίστρια με τις περισσότερες νίκες, σήμερα προστέθηκε και η πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. πρωτότυπου τραγουδιού, για το Be Alive στην ταινία King Richard.

Ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας Will Smith, επίσης υποψήφιος φέτος για βραβείο Ά Ανδρικού ρόλου, μίλησε για το τραγούδι, που είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Richard Williams, πατέρα των αστέρων του τένις, Aphrodite και Serena Williams. «Το πάντρεμα μιας ταινίας και ενός τραγουδιού είναι ένα είδος μαγείας που δεν έχει ταίρι». Και προσθέτει, «Χάρηκα τόσο πολύ όταν τηλεφώνησε η Beyoncé».

Ενώ αυτή είναι η πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, η Beyoncé έχει εμφανιστεί στην τελετή απονομής πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης της τελετής του 2007 όπου ερμήνευσε το “Listen” από την ταινία Dreamgirls.

Ακούστε το Τραγούδι “Be Alive

Τώρα είναι υποψήφια ενάντια στους Van Morrison, Lin-Manuel Miranda, Diane Warren, Billie Eilish και Finneas για το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού φέτος.

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μεταδοθεί στο ABC την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: