Από EW Staff
22 Ιανουαρίου, 2023 @ 22:10
IMG 1166

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία συναυλία της Beyoncé και η εμφάνισή της το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στο νέο Atlantis The Royal Resort στο Ντουμπάι που πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον επόμενο μήνα,  ήταν μια αναμφίβολα μεγαλειώδης επιστροφή.

Η συναυλία ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου σαν θεατρική παράσταση.

Στη σκηνή ανέβηκαν πρώτες οι βιολονίστριες που ήταν εφοδιασμένες με μεταλλικά χρυσά καλύμματα κεφαλής και φορούσαν ογκώδεις κόκκινες φούστες, ενώ ακολούθησαν οι χορεύτριες της Beyoncé και περισσότεροι μουσικοί με αντίστοιχες ενδυμασίες, οι οποίοι στέκονταν ακίνητοι με τα χέρια τους διπλωμένα μπροστά από το αιγυπτιακό σκηνικό.

H Beyoncé ανέβηκε σε μια εξέδρα φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα με κορσέ, που ολοκληρωνόταν με μια φτερωτή φούστα και μια φτερωτή πλάτη, ενώ πυροτεχνήματα έλαμψαν τον ουρανό, όταν ξεκίνησε το σόου τραγουδώντας το «At Last» της Etta James σε ένα χρυσό μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε στο κοινό ότι η μητέρα της, Tina Knowles, ο πατέρας της, Mathew Knowles, ο «πανέμορφος σύζυγός» της JAY-Z και τα παιδιά τους, Blue Ivy, Rumi και Sir Carter ήταν όλοι στο κοινό για να την υποστηρίξουν.

IMG 1163 2

Η σταρ της ποπ φόρεσε δημιουργία αραβικού οίκου μόδας Atelier Zuhra!

Το highlight της βραδιάς ήταν το ντουέτο με την 11χρονη κορη της Blue Ivy που φορούσε μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα με παγιέτες που τελείωνε με μια φουσκωτή φούστα.

Όταν η Beyoncé άρχισε να ερμηνεύει το «Brown Skin Girl», η Blue Ivy στάθηκε δίπλα της και χόρεψε, κατορθώνοντας να ακολουθήσει τη χορογραφία που έκαναν οι χορευτές δίπλα της. Όταν τελείωσε το τραγούδι, αγκάλιασε τη μαμά της, ανέβηκε τα σκαλιά και πόζαρε, στέλνοντας μάλιστα φιλιά στο κοινό σαν επαγγελματίας πριν φύγει από τη σκηνή.

IMG 1165

Στο τέλος της συναυλίας, η σούπερ σταρ τραγουδίστρια και οι χορευτές της χόρευαν και λικνίζονταν μέσα στο νερό καθώς τραγουδούσε το «Naughty Girl».

IMG 1164 3

Φαντασμαγορικά κοστούμια δια χειρός Nicolas Jebran!

Στη συνέχεια, η Beyoncé ανέβηκε σε μια υπερυψωμένη σανίδα στη μέση ενός υδάτινου όγκου για να ολοκληρώσει τη βραδιά. Τη σήκωσαν στον αέρα και ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.


To εξωπραγματικό ξενοδοχείο The Royal Atlantis που ανοίγει επίσημα στις 10 Φεβρουαρίου 2023!

Διαβάστε επίσης: