Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 17:59

«Την ευχή της» όπως φαίνεται, έδωσε η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner στην Jennifer Lopez για την επανασύνδεσή τους

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι δύο γυναίκες έχουν συναντηθεί προκειμένου να συζητήσουν για τα παιδιά τους, αφού πλέον η J.Lo «εμπλέκεται» άμεσα.

Ακόμα αναφέρθηκε πως η τραγουδίστρια τρέφει μεγάλο θαυμασμό για την ηθοποιό και καμία από τις δύο δεν έχει αρνητικά συναισθήματα. «Είναι υπέροχος άνθρωπος, πολύ καλοσυνάτος και καταπληκτική μητέρα», είχε δηλώσει η J.Lo. Επιπλέον, η ίδια πηγή πρόσθεσε πως: «Η Lopez έχει, ξεκάθαρα, την έγκριση της Garner».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Ben Affleck για 13 χρόνια, ενώ αποφάσισαν να χωρίσουν το 2018, με την Garner να κάνει λόγο για ένα «μεγάλο συναισθηματικό κενό» που της δημιούργησε εκείνος. Έκτοτε, παρά τις αρχικές δηλώσεις, οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν μία τυπική, φιλική σχέση, αφού άλλωστε έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της Jennifer Garner, η ηθοποιός δεν νοιάζεται για το ποια γυναίκα βρίσκεται στη ζωή του Ben, αρκεί προτεραιότητά του να αποτελούν πάντα τα παιδιά του. «Έχει προσπαθήσει πολύ να φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση. Οπότε εύχεται να είναι η προτεραιότητά του εκείνα. Εστιάζει σε αυτά, δεν θα ανακατευτεί στην προσωπική του ζωή. Κι εκείνη έχει προχωρήσει».

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η ηθοποιός έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της John Miller. Άρα και ο Ben μπορεί να συνεχίσει… ανενόχλητος τη σχέση του με την Jennifer. 

Διαβάστε επίσης: