Από EW Staff
18 Απριλίου, 2023 @ 13:53
image 3 Beef! H σειρά φαινόμενο με την Ali Wong ως Amy και τον Steven Yeun ως Danny (Cr. Andrew Cooper/Netflix © 2023)

image 8 1

Δύο άγνωστοι που παραλίγο να τρακάρουν αρχίζουν να ξεσπάνε ο ένας τον άλλο με τα νεύρα και την οξυθημία τους να παίρνουν απροσδόκητες διαστάσεις. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Danny Cho (Yeun) είναι ένας αποτυχημένος εργολάβος με πολλά συμπλέγματα, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με την Amy Lau (Wong), μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματία με μία… φαινομενικά τέλεια ζωή.

Η κόντρα τους όμως αρχίζει να ξετυλίγεται και στην προσωπική τους ζωή, χαρίζοντας γερές δόσεις black χιούμορ και συγκινητικού δράματος.

Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους ξέρουν πώς να σερβίρουν το πιάτο της εκδίκησης… κρύο!

Οι κριτικές για το Beef είναι διθυραμβικές αν λάβουμε υπόψη το απίθανο σκορ που κατάφερε στο Rotten Tomatoes. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά του Netflix έχει το απίστευτο σκορ του 100% στο Rotten Tomatoes κερδίζοντας έτσι την σήμανση “Fresh” μετά από αλλεπάληλες εκπληκτικές κριτικές, η ποιότητα της σειράς είναι πλέον αδιαμφισβήτητη!

image 7 1

Η Ali Wong ως Amy στο Beef (Cr. Andrew Cooper/Netflix © 2023)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραχώδους πρώτης σεζόν του Beef, είναι σαφές ότι η Amy και ο Danny έχουν και οι δύο άλυτα ζητήματα. Τα καταχωνιασμένα συναισθήματά τους πηγάζουν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων του στρες από την οικογένεια, τη δουλειά και τα χρήματα, καθώς και τις προκλήσεις και τα άδικα εμπόδια που αντιμετωπίζουν συχνά τα παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς.

image 6


Ο Steven Yeun στο ρόλο Danny στο Beef (Cr. Andrew Cooper/Netflix © 2023)

Αυτό το θαμμένο άγχος δημιουργεί ένα κλιμακούμενο χάος που κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει. Τους βλέπουμε να βλάπτουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους μέσω των σατανικά μελετημένων πράξεών τους, με μοναδικό στόχο την ανταπόδοση. Από όλα όσα συμβαίνουν φαίνεται να μην υπάρχει όριο στις μοχθηρές ενέργειές τους και ελάχιστος αυτοστοχασμός.

image 5


Η Ali Wong στο Beef. (Cr. Andrew Cooper/Netflix © 2023)

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτού του ξέφρενου ταξιδιού, σταδιακά ανακαλύπτουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις οδυνηρές πραγματικότητες που επηρεάζουν τη ζωή τους. Η συναισθηματική μεταμόρφωση που βιώνουν η Amy και ο Danny κατά τη διάρκεια της σειράς των 10 επεισοδίων είναι βαθιά, με το αποκορύφωμά της να σηματοδοτεί ένα ανεπανάληπτο φινάλε.

image 3 1

H Ali Wong & o Steven Yeun στο συγκλονιστικό Beef. Cr. Andrew Cooper/Netflix © 2023

Διαβάστε επίσης: