Μπαίνουμε στον αστερισμό της Adele.

Από EW Staff
17 Νοεμβρίου, 2021 @ 10:55

Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο με Adele Σαββατοκύριακο, αυτό που μας έρχεται.

Καταρχάς την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα έχουμε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της Adele με τον τίτλο “30”. Το περιμένει πολύς κόσμος, οι προπαραγγελίες είναι ατελείωτες ενώ τυπώνονται και εκατοντάδες χιλιάδες βινίλια. Πρόκειται για την επιστροφή της Adele μετά από έξι χρόνια, με το πρώτο single του δίσκου που κυκλοφόρησε από τον Οκτώβριο, το “Easy on Me”, να παραμένει στην κορυφή των βρετανικών charts εδώ κι εβδομάδες.

Δεν τελειώνουμε όμως εδώ: την Κυριακή το βράδυ, 21 Νοεμβρίου, έχουμε και μία τηλεοπτική έκπληξη από εκείνες που δεν μας συνηθίζουν τα ελληνικά κανάλια. Ο Alpha εξασφάλισε αποκλειστικά για την Ελλάδα, το αφιέρωμα που ετοίμασε το CBS για την Adele με τίτλο “Adele One Night Only”. Και θα το παρουσιάσει το βράδυ της Κυριακής, στο prime time, στις 20:00.

Θα παρακολουθήσουμε τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Griffith Observatory του Los Angeles, με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους. Η Adele ερμήνευσε μεγάλα τραγούδια της όπως τα “Hello”, “Skyfall”, “Someone Like You” και “When We Were Young”, ενώ παρουσίασε και ορισμένα από τα καινούργια του “30”. Στο αφιέρωμα περιλαμβάνεται και η πρόσφατη συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey για την οποία ειπώθηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες μια ακούστηκαν πράγματα για “την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιου της, καθώς και για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της”. 

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: