Από EW Staff
15 Νοεμβρίου, 2022 @ 21:03
IMG 0324

Από την ανακοίνωση του σκηνοθέτη αλλά και του star cast, η διαρκειας 188 λεπτών νέα ταινία της Paramount, Babylon έχει συζητηθεί όσο καμιά άλλη και θεωρείται φαβορί για τα Όσκαρ. Έχοντας καλά κρυμμένα τα χαρτιά της και αφήνοντας τα προωθητικά υλικά να αυξάνουν την περιέργεια και τις προσδοκίες η ταινία χθες προβλήθηκε σε επιλεγμένο κοινό και οι εντυπώσεις είναι μοιρασμένες.

IMG 0323 1

Κάποιοι την χαρακτηρίζουν αριστούργημα και θεωρούν πως πρόκειται για ένα γράμμα αγάπης για τον κινηματογράφο ενώ άλλοι την χαρακτηρίζουν τερατώδη φτάνοντας ακόμα και στη χρήση της λέξης “καταστροφή”.

Ο Clayton Davis του Variety μίλησε για “εξαιρετικό πρώτο μέρος” και αναφέρθηκε στις ερμηνείες των Margot Robbie και Justin Hurwitz. Κριτικός της Ένωσης το Los Angeles την χαρακτήρισε “πραγματικά τερατώδη” και σχολίασε πως ο Chazelle έχει κάποια από τα χειρότερα ένστικτα εκεί έξω.

IMG 0324

Ένα είναι βέβαιο: Οι κριτικές θα διχαστούν πολύ και η συζήτηση στα social media μόλις ξεκίνησε. Σε κάθε περίπτωση το Babylon είναι μια χορταστική θεαματική ταινία για τη μεγάλη οθόνη και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την Margot Robbie να λικνίζεται φιλήδονα στην επική αυτή υπερπαραγωγή του 37χρονου σκηνοθέτη ο οποίος ό.τι ταινία κάνει αποτελεί είδηση.

Διαβάστε επίσης: