Από EW Staff
22 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 22:52

IMG 9586

IMG 9582

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η σεζόν τον Σεπτέμβριο ξεκινάει με το Bachelorette και συνεχίζει με το Bachelor καλύπτοντας έτσι όλη την τηλεοπτική σεζόν. Μιλάμε για 27 ολόκληρες σεζόν!

Η ίντριγκα στην προηγούμενη σεζόν έκανε τον Zach Shallcross να χάσει τελευταία στιγμή την Bachelorette αλλά να κερδίσει τον τίτλο και τον ρόλο του Bachelor!

IMG 9580

Ενώ όλοι θεωρούσαν πως ο αγαπημένος των τηλεθεατών Nate Mitchell θα ήταν ο νέος Bachelor, τελικά ο Zach Shallcross που έχασε την Rachel στο The Bachelorette γιατί εκείνη τον αποκάλεσε μικρό και ανώριμο και εκείνος θεώρησε πως είχε προσωπείο απέναντί του, κέρδισε τον τίτλο του νέου Bachelor.

IMG 9579

Ο 26χρονος Zach από την Καλιφόρνια μπορεί να πήγε σπίτι του στις 13 Σεπτεμβρίου μετά την πανωλεθρία του ραντεβού του με την Rachel Recchia, αλλά μετά από τη δημόσια συγγνώμη του για τον τρόπο που έληξε το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους, το ABC ανακοίνωσε πως εκείνος είναι ο νέος Bachelor! Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τις 23 Ιανουαρίου για να γνωρίσουμε καλύτερα τον ευαίσθητο Zach που δεν του αρέσει να τρώει πρωινό και θα ήθελε να ήταν ο Spider-Man για μια μέρα.

IMG 9583

Διαβάστε επίσης: