Από EW Staff
12 Ιουλίου, 2022 @ 17:16
FUkP7bKWYAEXpr4 jpg large 1
FUkP7bKWYAEXpr4 jpg large

Ο Austin Butler στο εξώφυλλο της Vogue Australia κυριαρχεί ακόμα και στα εξώφυλλα των τοπ γυναικείων περιοδικών!

Ο Austin Butler είναι άκρως περιζήτητος όχι μόνο για την εκπληκτική ερμηνεία του ως Elvis στην βιογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Buz Luhrmann αλλά και για την προσωπική του ζωή. Από τον Φεβρουάριο του 2022 ο 30 χρονος ηθοποιός βγαίνει με την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber.

To super model και ο πασίγνωστος πλέον ηθοποιός δεν μπορούν εύκολα να συναντώνται αλλά ωστόσο το προσπαθούν σε διάφορα μέρη του κόσμου καθώς και οι δύο ταξιδεύουν διαρκώς. Πρόσφατα ο Austin μιλώντας αποκλειστικά στο Entertainment Weekly παραδέχθηκε ότι ο Leonardo Di Caprio του έδωσε μια συμβουλή “Να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του στα χέρια του σκηνοθέτη Baz Luhrmann και εκείνος θα αναδείξει στοιχεία του χαρακτήρα του που δεν ήξερε ότι υπήρχαν”. Έτσι και έγινε με τον Εlvis που υποδύθηκε ο Butler να κερδίζει κοινό και κριτικούς.

Τώρα σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, το dating history είναι πλούσιο με βασικές σχέσεις εκείνη με τη Vanessa Hudgens, τη Lily Rose-Depp (κόρη του Johnny Depp) αλλά και την 20 χρονη Kaia Gerber. Στα γυρίσματα της ταινίας Elvis, o Austin έζησε έναν θυελλώδη μίνι έρωτα με την ηθοποιό που υποδύθηκε την Priscilla Presley, Olivia DeJonge.

Διαβάστε επίσης: