Ενώ η τέταρτη σεζόν "Atlanta" είναι στα σκαριά.

Από EW Staff
01 Νοεμβρίου, 2021 @ 18:25

Εν μέσω Halloween, ο Donald Glover έχει κάτι να πει στους φαν της σειράς “Atlanta” και είναι ταυτόχρονα καλό και κατάλληλα δυσοίωνο.

Ο Glover δημοσίευσε ένα teaser-έκπληξη για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς το βράδυ της Κυριακής, υπενθυμίζοντας πως η σειρά θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά. 

“Είναι μετά το τέλος του κόσμου, δεν το ξέρεις ακόμα;”, ακούγεται ξανά και ξανά καθώς η κάμερα καταγράφει μια ποικιλία από πλούσιες και έρημες σκηνές: ένα άδειο θέατρο και μια άδεια αυλή, ένας ήσυχος δρόμος της πόλης, ένα κατρακύλισμα καρεκλών σε ένα δωμάτιο όπου οι τηλεοράσεις είναι ανοιχτές, μια κυλιόμενη σκάλα, ένα ασανσέρ, μια σκοτεινό μπαρ, ένας κενός διάδρομος. 

Καθώς το soundtrack γίνεται πιο κακόφωνο, καταλήγουμε στον Brian Tyree Henry (Alfred “Paper Boi” Miles) που κάθεται μόνος σε ένα τραπέζι, κοιτάζοντας την κάμερα καθώς δύο ένστολοι διακομιστές είναι με την πλάτη τους στον τοίχο στο δωμάτιο. Η μουσική τελειώνει με μια κραυγή βιολιών καθώς ένα “2022” εμφανίζεται στην οθόνη. Ο Glover και οι συμπρωταγωνιστές του, LaKeith Stanfield και Zazie Beetz, δεν εμφανίζονται στο teaser.

Είναι αμφίβολο ότι η σειρά, της οποίας το φινάλε της δεύτερης σεζόν προβλήθηκε το Μάιο του 2018, στρέφεται προς μια ατμόσφαιρα τρόμου. Αντίθετα, αυτό φαίνεται να αποτελεί μια γιορτινή απόλαυση για τους θαυμαστές, οι οποίοι ίσως να θυμούνται ότι η δεύτερη σεζόν τελείωσε με τον Paper Boi και την παρέα του να κατευθύνονται προς την Ευρώπη.

Η παραγωγή της τρίτης σεζόν του “Atlanta” ξεκίνησε νωρίτερα φέτος στην Ευρώπη μετά από πολλές καθυστερήσεις, χάρη στο πολυάσχολο πρόγραμμα του Glover και εξαιτίας του COVID-19.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: