Από EW Staff
31 Δεκεμβρίου, 2022 @ 08:58
IMG 0861

Προβλέψεις-επιμέλεια: Alex Skevis

ΚΡΙΟΣ

O νέος χρόνος σάς βρίσκει με τον Δία στο ζώδιό σας να προσφέρει τις ευλογίες του. Αν μη τι άλλο, θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και θα βλέπετε γύρω σας πολλές ευκαιρίες αλλά φευγαλέες και σύντομες. Γι’ αυτό έως τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να έχετε τα αντανακλαστικά σας σε εγρήγορση για να τις αρπάξετε.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη και του Ερμή έχει φέρει πολλές καθυστερήσεις, σύγχυση, συγκρούσεις και  απογοητεύσεις στην δουλειά σας. Τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει και οι προσπάθειες που καταβάλλετε για να ανταπεξέλθετε πέφτουν στο κενό.

Στις 6 του μήνα έρχεται μία έντονη Πανσέληνος που δυναμιτίζει όλα όσα διαδραματίζονται στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα ταράζει τον  ψυχισμό σας, προκαλώντας αρκετά ξεσπάσματα στην οικογενειακή ζωή σας.

Στις 13 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και σας βάζει να επανεξετάσετε όλες τις ενέργειες που κάνατε και όλες τις προστριβές που είχατε τους προηγούμενους μήνες. Καιρός να βρείτε νέους τρόπους, που θα φέρουν πιο θετικά αποτελέσματα.

Στις 19 γίνεται ορθόδρομος και ο Ερμής, κάνοντάς σας να έχετε πιο καθαρή ματιά. Το τοπίο ξεθολώνει και βλέπετε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Καιρός να αναθεωρήσετε όσα είπατε, όσα σκεφτήκατε, όσα πράξατε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Η Νέα σελήνη στις 21 Ιανουαρίου λειτουργεί βοηθητικά για εσάς και σας φέρνει σε επαφή με φίλους και άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2023 σας βρίσκει σχεδόν ταπί και καθόλου ψύχραιμους.

Ο ανάδρομος Άρης συνεχίζει να βάζει φωτιές στο πορτοφόλι και στην οικογένειά σας. Οι «κακές συνήθειες» που γεμίζουν με τοξίνες τον οργανισμό σας, αλκοόλ, κάπνισμα, κακή διατροφή, χτύπησαν κόκκινο τους προηγούμενους μήνες. 

Και φυσικά, με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή όλα αυτά επιδεινώθηκαν.

Όσοι είναι μαθητές ή σπουδάζουν, βλέπουν πολλές καθυστερήσεις και αναποδιές στις σπουδές τους αλλά και σε θέματα με τον πατέρα τους.

 Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα προκαλεί θυμό, διότι ένα project ολοκληρώνεται αλλά όχι όπως ήταν σχεδιασμένο.

Στις 13 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και σας βάζει να επανεξετάσετε όλες τις ενέργειες που κάνατε και όλες τις συγκρούσεις που είχατε τους προηγούμενους μήνες. Θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε οικογενειακά και κληρονομικά ζητήματα.

Στις 19 γίνεται ορθόδρομος και ο Ερμής κάνοντάς σας να έχετε πιο καθαρή ματιά. Το τοπίο ξεθολώνει και βλέπετε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Καιρός να αναθεωρήσετε όσα είπατε, όσα σκεφτήκατε και πράξατε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Η Νέα Σελήνη στις 21 του μήνα θα σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά και την καριέρα σας. Όσοι είστε άνεργοι ή θέλετε να αλλάξετε εργασία, είναι μία καλή περίοδος να υποβάλλετε αιτήσεις.

Ο Δίας τον Μάιο θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Όμως, όσο είναι στο 12ο σπίτι σας θα σας δώσει την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και θεραπεία. Αδράξτε την ευκαιρία, ώστε να είστε ψυχικά έτοιμοι να δεχτείτε στο μέγιστο τα δώρα του ευεργέτη του Ζωδιακού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2023 φέρνει το τέλος μιας πολύ δύσκολης περιόδου που κρατά εδώ και πολλούς μήνες. Ο Ιανουάριος είναι ένας μεταβατικός μήνας για εσάς καθώς ο ανάδρομος Άρης στο δικό σας ζώδιο γυρίζει ορθόδρομος στις 13 και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής επιστρέφει κι αυτός στην ορθή φορά του στις 19. Γεγονός που σημαίνει πως η περίοδος αυτή είναι γεμάτη με μανούβρες και με πολλές εναλλαγές καταστάσεων, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Έως τότε όμως, η Πανσέληνος στις 6 του μήνα φέρνει πολλές μεταβολές στα οικονομικά σας και μεγαλώνει προβλήματα που υπάρχουν με την οικογένειά σας.

Όσο ο μήνας προχωρά, το τοπίο ξεκαθαρίζει, και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε λάθη που έγιναν την προηγούμενη περίοδο, να βάλετε σε τάξη θέματα σχετικά με δάνεια, ασφάλειες κληρονομιές και διακανονισμούς διαζυγίων. 

Ο Δίας μέχρι τον Μάιο του ’23 θα σας δίνει πολλά δώρα από τον 11ο Οίκο σας, ξαφνικά μπόνους, μεγάλα ταξίδια για έναν σκοπό, βοήθεια από φίλους και νέα άτομα στο κοινωνικό δίκτυό σας που θα παίξουν ρόλο κλειδί σε πολλές υποθέσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου βοηθάει πολύ σε θέματα με τον πατέρα σας, προωθεί θέματα σπουδών κι εκδόσεων και δίνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 ξεκινάει έντονα με δύο πλανήτες ανάδρομους και μία Πανσέληνο στο ζώδιό σας.

Ο Άρης στον οίκο του υποσυνειδήτου και της ξεκούρασης έφερε πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και ψυχικές αναταραχές. Έβγαλε πολλούς θαμμένους σκελετούς από την ντουλάπα και δημιούργησε πολύ παρασκήνιο στη ζωή σας. 

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έφερε πολλές παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ και αρκετοί προχωρήσατε στη διάλυση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ήλιου σας, η ενέργειά σας θα είναι τονισμένη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παντού εντάσεις και να δημιουργούνται συγκρούσεις και να ενισχύονται όλες οι μανούβρες που προκαλεί ο Άρης με τον Ερμή.

Στις 13 του μήνα Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και σας δίνει την ευκαιρία να διευθετήσετε όλα τα εσωτερικά θέματά σας. Οικονομικά, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, διότι έγιναν πολλά έξοδα κυρίως για πολυτέλειες.

Μετά τις 19 επιστρέφει και ο Ερμής σε ορθόδρομη φορά. Η κατάσταση αλλάζει και η όρασή σας αποκαθίσταται. Πλέον ξέρετε τι να πράξετε και πώς να κινηθείτε, για να μπορέσετε να διορθώσετε ό,τι μπορεί ακόμη να διορθωθεί.

Ο Δίας μέχρι και τον Μάρτιο ευνοεί θέματα καριέρας και μπορεί να δώσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Η Νέα Σελήνη στις 21 στον 8ο Οίκο τονίζει τη διαίσθησή σας. Σας δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείτε διακανονισμούς, χρέη ή να πάρετε ένα δάνειο που το προσπαθούσατε για καιρό.

ΛΕΩΝ

Το 2023 σας βρίσκει με μία διάθεση να θέλετε να τα βάλετε όλα στον πάγο. Και δεν έχετε άδικο, καθώς ο ανάδρομος Άρης και ο ανάδρομος Ερμής προκαλούν συνεχώς καθυστερήσεις, αναβολές, σύγχυση, συγκρούσεις και ατυχήματα.

Παράλληλα ο Κρόνος απέναντί σας, έχει βάλει σκοπό να σας συνετίσει,  και βλέπετε συνεχώς γύρω σας εμπόδια και αναποδιές, κυρίως οι Λέοντες του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 6 του μήνα μία δυνατή Πανσέληνος έρχεται να ταράξει τα νερά του υποσυνειδήτου σας. Πολύ παρασκήνιο, που δούλευε υπογείως όλον αυτόν τον καιρό, έρχεται στην επιφάνεια και σας αποκαλύπτει την αλήθεια, προκαλώντας άγχος και ταραχή.

Προσοχή στην υγεία σας, αυτήν την περίοδο είστε από τους πιο ευάλωτους. Όσοι από εσάς πάσχετε από χρόνιες ασθένειες, δεν αποκλείεται να βρείτε κάποια θεραπεία.

Προσοχή στις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας.

Στα καλά νέα του ’23, όσο προχωράει ο μήνας θα νιώθετε όλο και περισσότερο τα βαρίδια που σας κρατούσαν πίσω, να αποκολλώνται και να επιταχύνετε.

Στις 13 Ιανουαρίου, ο Άρης γίνεται ορθόδρομος, και έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που έγιναν το προηγούμενο τρίμηνο στον κοινωνικό σας κύκλο.

Στις 19 και ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή φορά και σας βοηθά να διαχειριστείτε καλύτερα χρέη, ασθένειες και ανταγωνισμούς στην εργασία σας. Ευκαιρία να αναθεωρήσετε όσα είπατε, και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Μαζί με τον Δία από τον 9ο έρχονται λύσεις, κυρίως για τους Λέοντες του 1ου Δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη στις 21 φέρνει νέες γνωριμίες και συνεργασίες πολλά υποσχόμενες και με διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2023 ξεκινά με την είσοδο του Δία στον 8ο Οίκο σας. Κληρονομικά θέματα, διακανονισμοί χρεών και διαζυγίων, συμφωνίες από ασφάλειες βρίσκουν τη λύση τους.

Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τις παραπάνω κατηγορίες, τότε εκμεταλλευτείτε τη διέλευση αυτή του Δία, διότι μπορεί να φέρει ανέλπιστα αποτελέσματα.

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή σε αντίθεση δημιουργεί σύγχυση και εντάσεις στον ερωτικό τομέα, φέρνει αναβολές στα οικονομικά και ταράσσει το κοινωνικό σας δίκτυο. Η υπομονή και η προσαρμοστικότητα που διαθέτετε πρέπει να επιστρατευτούν.

Στις 13 ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος και σας βοηθά να αναπτύξετε ξανά ταχύτητα στην εργασία σας, να βάλετε σε λειτουργία όσα σχέδια είχαν παγώσει το προηγούμενο τρίμηνο, να αποκαταστήσετε σχέσεις με ανωτέρους και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, επιστρέφει ορθόδρομος στις 19 και σας αλλάζει τη διάθεση. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις που περιμένατε πολύ καιρό, τώρα έρχονται στα χέρια σας. Όσοι είστε γονείς θα βελτιώσετε τη σχέση με τα παιδιά σας. Οι παντρεμένοι θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα τους και οι αδέσμευτοί θα έχουν αρκετές νέες γνωριμίες.

Στις 21 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε νέες ασχολίες, και φέρνει καινούρια πλάνα στη διατροφή και την υγεία, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέες συνήθειες για τα επόμενα 14 χρόνια!

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα επιφυλάσσει για εσάς πολλή ένταση, πολλά μπερδέματα και πολλές συγκρούσεις σε θέματα με τις σπουδές σας, τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού και κυρίως στην οικογενειακή ζωή σας.

Στις 6 του μήνα η Πανσέληνος φέρνει πολλές αναταράξεις στον τομέα της καριέρας σας. Ένα project φτάνει στην ολοκλήρωσή του και δίνει τα αποτελέσματά του. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και κυρίως τους ανωτέρους σας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και το Σύμπαν, για άλλη μία φορά, απαιτεί από εσάς να καθίσετε στον πάγκο.

Από τις 13 του μήνα αρχίζει να ξεμπλοκάρει η κατάσταση και όλα αρχίζουν να βρίσκουν ξανά τους ρυθμούς τους.

Ο Άρης γυρίζει στην ορθή πορεία του και βοηθά να λυθούν διαμάχες και συγκρούσεις με τον πατέρα, τους καθηγητές και να γίνει ένα ταξίδι που εδώ και καιρό έπαιρνε συνεχώς αναβολή.

Από τις 19 ο ορθόδρομος πια Ερμής φέρνει λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα και σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε πίσω κάποια πράγματα που έχετε πει, να διορθώσετε τα λάθη σας και να υπογράψετε ειρήνη με τους δικούς σας.

Ο Δίας θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι και τα μέσα Μαΐου. Αρκετοί είναι οι Ζυγοί που θα δουν τη σχέση του να προχωρά στο επόμενο επίπεδο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να πάψουν να είναι μόνοι.

Όσοι είναι επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες θα υπογράψουν πολλά νέα και καλά συμβόλαια.

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου στον τομέα του έρωτα και των παιδιών βοηθά τα μέγιστα τα ευεργετικά σχέδια του Δία, φέρνει νέες επενδύσεις και καλά νέα από τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται πια στον 6ο Οίκο σας και σας βοηθά στην καθημερινότητά σας. Θα δείτε αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εργασία σας ή να βρείτε μια καινούρια δουλειά. 

Έχετε κατά νου πως με τον ανάδρομο Ερμή, ό,τι συζητήσετε, θα δείτε να αλλάζει και να παίρνει την τελική μορφή του μετά τις 19 του μήνα, οπότε και θα γυρίσει ορθόδρομος.

Θέματα υγείας και διατροφής βελτιώνονται και έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας. Προσέξτε μόνο την υπερβολική κατανάλωση γλυκών.

Με την Πανσέληνο στις 6 του μηνός τονίζονται τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Πολλοί θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι και θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών.

Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις με τα αδέλφια και το άμεσο περιβάλλον, όπως γείτονες ή συμμαθητές, καλό θα ήταν να τα επανεξετάσετε μετά τις 19 Ιανουαρίου.

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας, εδώ και πολλούς μήνες σας αναγκάζει να κάνετε βουτιά στο σκοτεινό υποσυνείδητο για να εξερευνάτε άγνωστες πτυχές του εαυτού σας για να αντιμετωπίσετε τους ‘δαίμονές’ σας. 

Στις 13 του μήνα που θα γυρίσει ορθόδρομος, θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε τις εσωτερικές αντιθέσεις σας, να κατακτήσετε τους φόβους σας και να επιτύχετε πολλούς διακανονισμούς σε θέματα δανείων, ασφαλειών, χρεών ή και ένα διαζύγιο.

Ο Κρόνος στον 4ο Οίκο εξακολουθεί να σας προκαλεί άγχος και στρες. Με την Αφροδίτη όμως εκεί και με τη Νέα σελήνη στις 21, όλοι οι Σκορπιοί θα έχετε μία μοναδική ευκαιρία να θέσετε γερές βάσεις για όσα χτίσετε τα επόμενα 14 χρόνια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

H νέα χρονιά ξεκινά με αντιθέσεις σε ζητήματα καρδιάς. Από τη μία ο κυβερνήτης σας ο Δίας μπαίνει στον Οίκο του έρωτα και των περιπετειών, και σας φέρνει πολλές νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες. 

Από την άλλη, ο ανάδρομος Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις, συγκρούσεις, προστριβές και φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου, λοιπόν, δημιουργεί μεγάλη σύγχυση σε ζητήματα καρδιάς.

Ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στα οικονομικά σας, κυρίως από κακή διαχείριση. Κάποιες υποσχέσεις ή συμφωνίες για αύξηση ή μπόνους δεν φαίνεται να προχωρούν. 

Επιπλέον, μία Πανσέληνος στον Οίκο των περιουσιακών στοιχείων σας απαιτεί από εσάς να διευθετήσετε πολλά ζητήματα, παρόλο που το κλίμα είναι ακατάλληλο. Θα κληθείτε επίσης να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας και τον γάμο σας και να προσχωρήσετε σε έναν διακανονισμό διαζυγίου.

Καλό θα ήταν, όσα έχετε να κάνετε, να τα βάλετε μπροστά μετά τις 19 του μήνα.

Ο Ερμής τότε επιστρέφει ορθρόδρομος και όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, το τοπίο ξεκαθαρίζει. Χρήματα που δεν εισπράττατε, έρχονται στα χέρια σας, και όσοι συζητούσατε από τον Δεκέμβριο για μία νέα εργασία με καλύτερες απολαβές, τώρα αρχίζει να σας δίνει όσα σας επεφύλασσε.   

Σε ορθή πορεία γυρίζει και ο Άρης και μέχρι τον Μάρτιο θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε για πολλά λάθη και παραλείψεις που έγιναν στη σχέση σας ή με συνεργάτες. 

Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου, ανοίγει μια πόρτα για να ξεκινήσετε ένα έργο ορόσημο στη ζωή σας, σας γεμίζει με θάρρος και κουράγιο και μπορείτε τώρα να θέσετε γερές βάσεις για να χτίσετε δυνατές σχέσεις με τα αδέλφια σας ή το άμεσο περιβάλλον σας.

Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2023 σας βρίσκει με το χάος να σας τυλίγει. Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο θολώνει τη σκέψη σας, δημιουργεί παρεξηγήσεις, καθυστερεί δουλειές και συμβόλαια, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πολλά άτομα από το παρελθόν σάς χτυπάνε την πόρτα.

Ο ανάδρομος Άρης στον 6ο Οίκο φέρνει αρκετά θέματα στην υγεία σας αλλά και πολλές τριβές στην καθημερινή εργασία σας. Προσοχή στις σχέσεις με τους υφισταμένους σας. Οι περισσότεροι από εσάς νιώθετε εξαντλημένοι, το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα είναι επιβαρυμένο.

Στις 6 του μήνα η Πανσέληνος απέναντί σας δυναμιτίζει τη σχέση με τον σύντροφό σας και με τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε μόνοι κι είχατε ένα ειδύλλιο, τώρα φτάνει στην κορύφωσή του.

Από τις 13 του μήνα ο Άρης σταματά την ανάδρομη κίνηση και σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα και την εργασία σας.

Με τον Ήλιο να διέρχεται από το ζώδιό σας θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι. Θα έχετε τη δυνατότητα να στρέψετε την προσοχή επάνω σας, να εντυπωσιάζετε και να μπορέστε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας.

Στις 19 ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία, διώχνει την σύγχυση και την ασάφεια και δίνει την νοητική ικανότητα που πρέπει για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να μάθετε όλα τα μαθήματα που σας δόθηκαν το προηγούμενο τρίμηνο.

Στις 21 του μηνός η Νέα Σελήνη υπόσχεται πολλά για τα οικονομικά σας. Πολλοί είστε εκείνοι που θα δείτε νέες οικονομικές ευκαιρίες, επενδύσεις και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μεγαλύτερο εισόδημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια χρονιά με πολλές αλλαγές περιμένει τους Υδροχόους. Ο Ιανουάριος ξεκινάει για εσάς με πολύ αργούς ρυθμούς.

Ο ανάδρομος Άρης στον Οίκο των ερωτικών και ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέρνουν εμπόδια και αναποδιές στον έρωτα επιβαρύνοντας την ψυχολογική σας κατάσταση.

Ο Ερμής ανάδρομος, στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, δημιουργεί πολύ παρασκήνιο, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν για να τις επιλύσετε, δημιουργεί σύγχυση στο νοητικό σας και ταράσσει τον ύπνο σας.

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η Πανσέληνος στις 6 του μήνα, πολλές παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία έρχονται στην καθημερινότητά σας, στην εργασία σας και παρουσιάζονται κάποια θέματα υγείας.

Όμως, όσο προχωρά ο μήνας τα πράγματα βελτιώνονται. Ο Άρης στις 12 του μήνα ξεκινά την ορθόδρομη κίνησή του και βάζει ξανά μπροστά τις μηχανές για επιτυχία στον έρωτα, τα οικονομικά και τις επενδύσεις. Σύμμαχος σε αυτό θα είναι και η Αφροδίτη, που σχεδόν όλο τον μήνα θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας τυλίγει με γοητεία κάνοντάς σας πιο μαγνητικούς και πιο δημοφιλείς.

Από τις 19 γυρίζει ορθόδρομος και ο Ερμής, το τοπίο ξεκαθαρίζει και η κρίση σας ξεθολώνει. Είναι μια καλή περίοδος αυτή για να μπορέσετε να δείτε καθαρά τα μαθήματα που πήρατε τους προηγούμενους μήνες και να διορθώσετε τυχόν λάθη και παραλήψεις.

Στις 21 του μηνός η Νέα Σελήνη είναι πολλά υποσχόμενη για εσάς.

Ο Ήλιος σάς δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση βελτιώνοντας την αυτοεκτίμηση και την αυτπεποίθησή σας.

Η Αφροδίτη σας κάνει γοητευτικούς και μπορείτε να κερδίζετε εύκολα τους άλλους. 

Και ο Κρόνος βοηθά, σε αυτήν την περίπτωση, να έχει διάρκεια οποιοδήποτε νέο επίτευγμα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά.

Αδράξτε τη μέρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιανουάριος ξεκινά με τα απόνερα του 2022. Ο ανάδρομος Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί συγκρούσεις και προστριβές στην οικιακή ζωή σας και σε θέματα με την ακίνητη περιουσία σας. 

Η, επίσης, ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σας επιτρέπει να σκέφτεστε καθαρά για να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις ενώ παράλληλα συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και παρεξηγήσεις με φίλους και με το κοινωνικό σας δίκτυο. Πολλά άτομα από το παρελθόν έρχονται και σας αναστατώνουν, έστω και για προσωρινά.

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα στον άξονα των ερωτικών και του κοινωνικού σας κύκλου δυναμιτίζει πολλές καταστάσεις με φίλους και γνωστούς ενώ παράλληλα φέρνει ένα ερωτικό ειδύλλιο στην κορύφωσή του. Μπορεί να αποκτήσετε κοινή ζωή με το ταίρι σας ή να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η κατάσταση δεν θα μείνει η ίδια.

Από τις 12 του μηνός η κατάσταση στο σπίτι αλλάζει. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας δίνει τη δυνατότητα να τερματίσετε πολλές εκρηκτικές καταστάσεις του προηγούμενου τριμήνου.
Στις 19 ο ορθόδρομος Ερμής βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο ενώ φέρνει κάποια οικονομική βοήθεια που καθυστερούσε τον προηγούμενο μήνα.

Στις 21 μία Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για την αποκατάσταση της ψυχική σας γαλήνης. Μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε, να βρείτε τον εαυτό σας και να θέσετε γερές ψυχικές βάσεις, ώστε να επιτύχετε στο μέλλον ψυχική και πνευματική πρόοδο.

Διαβάστε επίσης: