Από EW Staff
20 Απριλίου, 2023 @ 19:51
67266587 11707425 Dedicated The former solider returns to a military base to speak a 133 1675374218760

guy ritchies the covenant i 05588 r rgb

Η ιστορία:

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Η ιστορία δείχνει τι περνάει ένας στρατιώτης παίζοντας την ζωή του κορώνα-γράμματα σε μία ταινία με δράση υψηλών οκτανίων. Στις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν βλέπουμε τον Gyllenhaal και τον Dar Salim ως στρατιώτες σε μια βάση στο Αφγανιστάν.

the covenant dar salim jake gyllenhaal

Το trailer μας δίνει μια πρώτη γεύση από τις θανάσιμες διαδρομές που κατορθώνει να περάσει ο Αhmed για να σώσει τη ζωή του Kinley μετά από μια ενέδρα. Τα πράγματα πηγαίνουν νότια όταν ο Kinley μαθαίνει ότι στον Αhmed και την οικογένειά του δεν δόθηκε ασφαλής διέλευση στην Αμερική όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, οπότε πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος του επιστρέφοντας μόνος στην εμπόλεμη ζώνη για να τους σώσει προτού τους δολοφονήσουν οι Ταλιμπάν.

Διαβάστε επίσης: