Η συμφωνία ήρθε μετά από σχεδόν έξι χρόνια νομικών διαμαχών.

Από EW Staff
17 Ιανουαρίου, 2022 @ 12:53
PRINCE Photo: Shutterstock

Μετά από έξι χρόνια δικαστικών διαμαχών, όλοι συμφώνησαν για την αξία της περιουσίας του θρύλου, Prince.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων και οι διαχειριστές της περιουσίας από την Comerica Bank and Trust, συμφώνησαν ότι η περιουσία του αποτιμάται σε 156,4 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που αποδέχθηκαν και οι κληρονόμοι.

Η τελική αποτίμηση υπερβαίνει τα 82,3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που είχε αρχικά υποβάλει η Comerica. Η IRS διαπίστωσε ότι οι εκτελεστές της περιουσίας του Prince, την υποτίμησαν κατά 50%, υπολογίζοντας 163,2 εκατομμύρια δολάρια.

O Θάνατός του

Ο Prince (Prince Rogers Nelson) πέθανε τον Απρίλιο του 2016 από τυχαία υπερβολική δόση στο σπίτι του στο Paisley Park στη Μινεσότα σε ηλικία 57 ετών. Δεν είχε διαθήκη, αφήνοντας την αδερφή του Tyka Nelson και άλλα πέντε ετεροθαλή αδέρφια να διεκδικούν την περιουσία του.

Η περιουσία θα μοιραστεί μεταξύ τριών από τα μεγαλύτερα αδέρφια του Prince και της Primary Wave, μιας ανεξάρτητης εταιρείας εκδόσεων μουσικής και διαχείρισης ταλέντων που αγόρασε τα συμφέροντα των μικρότερων αδερφών του.

Ο Charles F. Spicer Jr., ο οποίος διορίστηκε από το δικαστήριο σύμβουλος για τους υπόλοιπους κληρονόμους της περιουσίας, επιβεβαίωσε την αποτίμηση στο EW, προσθέτοντας ότι η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη που η εκτεταμένη δικαστική μάχη έχει λήξει.

«Αναζητούμε το καλύτερο συμφέρον των θαυμαστών [και] διασφαλίζουμε ότι η κληρονομιά του Prince θα παραμείνει για τις επόμενες γενιές», είπε ο Spicer.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: