Η Γέφυρα του Λονδίνου πέφτει, στο τρέιλερ του Vikings: Valhalla που μόλις βγήκε.

Από EW Staff
18 Ιανουαρίου, 2022 @ 18:28
VIKINGS VALHALA Vikings: Valhalla key art CR: Netflix

Η γέφυρα του Λονδίνου πέφτει. Ναι, αυτή η γέφυρα του Λονδίνου.

Το τρέιλερ της σειράς Vikings Valhalla, που εξαφάλισε σε αποκλειστικότητα το EW, ξεκινάει περισσότερα από 100 χρόνια από εκεί που τελειώνει η σειρά Vikings και δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει όταν προδίδεις όχι μόνο έναν από αυτούς τους τρελαμένους Δανούς, αλλά όλους.

Ο δημιουργός της σειράς Jeb Stuart – συγγραφέας των Die Hard και The Fugitive – μιλάει για τη νέα του σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix αυτόν τον Φεβρουάριο.

VIKINGS VALHALA 1
Vikings: Valhalla key art CR: Netflix

«Προέρχομαι από τον κόσμο των ταινιών δράσης όπου τα πράγματα κινούνται γρήγορα», λέει στο EW. «Δεν πρόκειται να σου δώσω 30 δευτερόλεπτα για να σκεφτείς, “Χμ, αναρωτιέμαι τι εννοούσε με αυτή την περίεργη φράση;” Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να κινηθείς».

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Η σεζόν 1 της Valhalla επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε τρεις Βίκινγκς: τον διάσημο εξερευνητή Leif Eriksson (Sam Corlett), την σκληρή αδερφή του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) και τον σκανδιναυό πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Η μοίρα αυτών των τριών μπλέκεται μετά τη Σφαγή της Ημέρας του St. Brice, στην οποία ο βασιλιάς Aethelred II της Αγγλίας (Bosco Hogan) διατάζει τη σφαγή όλων των Δανών στα εδάφη του. Οι Βίκινγκς τώρα αναζητούν εκδίκηση, αλλά διχάζονται μεταξύ τους ανάμεσα σε χριστιανούς και παγανιστικές σέχτες.

Ο Stuart εξηγεί ότι ήταν απαραίτητο για τη Valhalla να μην έχει «κάποιο συνδετικό ιστό» με τους Vikings του Michael Hirst, που προβλήθηκε στο History Channel από το 2013-2020. Ο Hirst επιστρέφει ως εκτελεστικός παραγωγός στο sequel, αλλά ο Stuart λέει ότι το μόνο που πρόσφερε ήταν να προσθέσει λίγη νοσταλγία σε αυτό.

Θα υπάρχουν μερικά αναγνωρίσιμα ονόματα και τοποθεσίες για όσους παρακολούθησαν το ιστορικό δράμα των 6 σεζόν του Hirst. Ο Stuart ξεκαθαρίζει ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το πρωτότυπο για να μπείτε στο νόημα του σίκουελ.

Το Kattegat, η πρωτεύουσα του βασιλείου του Ragnar των Vikings, θα υπάρχει και στο Vikings: Valhalla. Ο Hirst είχε πει επίσης ότι στο spin-off θα υπάρχει σύνδεση και με τον Rollo (Clive Standen), του οποίου η ιστορία έμεινε κάπως ανοιχτή στο Vikings, καθώς δεν επέστρεψε για την τελευταία σεζόν.

«Ως λάτρης των Βίκινγκς και μελετητής της συγκεκριμένης περιόδου, ξέρεις ότι ο Rollo ήταν πραγματικά μέρος της ίδρυσης της Νορμανδίας και η Έμμα της Νορμανδίας έρχεται και γίνεται ένας από τους κύριους χαρακτήρες μου. O Γουίλιαμ ο Κατακτητής είναι απόγονος του Rollo», εξηγεί.


Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: