Οι πρωταγωνιστές του The Batman και ο σκηνοθέτης Matt Reeves μας εισάγουν σε αυτό το νέο σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία του γνωστού Batman.

Από EW Staff
17 Φεβρουαρίου, 2022 @ 17:16
batman1

Όπως ακριβώς ο Batman και η Catwoman, έτσι και ο Robert Pattinson και η Zoë Kravitz έχουν μια μικρή ιστορία: Οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας The Batman, γνωρίζονται για περισσότερο από μια δεκαετία. Μπορείτε να το καταλάβετε από το πώς πειράζουν ο ένας τον άλλον για τις ικανότητές τους στο φλερτ (ή την έλλειψή τους) κατά τη φωτογράφιση του εξώφυλλου του EW στο κέντρο του Λος Άντζελες στα τέλη Ιανουαρίου, ή από το πόσο αδιάφορα ο Pattinson απλώνει ένα καμηλό παλτό στους τρεμάμενους ώμους της Kravitz αφού βρίσκονται σε μία ταράτσα και το κρύο είναι τσουχτερό. Αλλά η ιστορία τους ως Σκοτεινός Ιππότης και Catwoman ξεκίνησε με την audition τους στο στούντιο της Warner τον Οκτώβριο του 2019.

TheBatman11
The Batman (2022) Zoe Kravitz and Robert Pattinson CR: Warner Bros. Pictures

Οι δυο τους γνωρίζονταν από πριν

Όποιοι φόβοι κι αν διέτρεχαν το μυαλό των σταρ, δεν ήταν εμφανείς στον σκηνοθέτη Matt Reeves. “Πραγματικά συνδέθηκαν”, λέει ο Matt Reeves, γνωστός για τη σκηνοθεσία του Dawn of the Planet of the Apes (Η αυγή του πλανήτη των πιθήκων) και του sequel του War for the Planet of the Apes (Πόλεμος για τον πλανήτη των πιθήκων).

TheBatman5
Zoë Kravitz and Robert Pattinson photographed exclusively for EW on January 31st, 2022 in Los Angeles, CA

“Όλοι μπορούσαν να δουν ότι υπήρχε κάτι πραγματικά ξεχωριστό μεταξύ τους”. Και έτσι, ο Reeves βρήκε τη νυχτερίδα και τη γάτα του, σε μια ταινία που η βασανισμένη ιστορία αγάπης τους, όπως λέει, “είναι απολύτως κεντρική”.

ZoeRobert1
Zoë Kravitz and Robert Pattinson photographed exclusively for EW on January 31st, 2022 in Los Angeles, CA

“Αποκτούν αρκετά γρήγορα μια αρκετά δυνατή σχέση και νομίζω ότι και οι δύο προσπαθούν να το αγνοήσουν αυτό”, λέει η Kravitz.

TheBatman9
Zoë Kravitz and Robert Pattinson photographed exclusively for EW on January 31st, 2022 in Los Angeles, CA

“Είναι και οι δύο έκπληκτοι που νιώθουν μια σύνδεση με κάποιον, επειδή αυτό είναι αρκετά σπάνιο γι’ αυτούς. Βγάζει και τους δύο έξω από τη ζώνη άνεσής τους”. Προσθέτει ο Pattinson: “Ο Bruce δημιούργησε τον Batman με αυτή την πολύ δυαδική κοσμοθεωρία όπου [πιστεύει] ότι υπάρχουν κακοί και υπάρχουν θύματα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Το «The Batman» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022, ενώ πρόκειται να είναι διαθέσιμο και στην streaming υπηρεσία HBO Max από τις 19 Απριλίου 

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: