Η Lady Gaga μιλάει στο EW για το πόσο έχει εξελιχθεί από τον ρόλο της στους Sopranos το 2001.

Από EW Staff
01 Δεκεμβρίου, 2021 @ 23:47
lady gaga sopranos

Το 2001, η Stefani Germanotta ήταν απλώς μια Ιταλίδα από τη Νέα Υόρκη, που την έκλεισαν για τον ρόλο της “Girl at Swimming Pool #2” στην 3η σεζόν, επεισόδιο 9 της σειράς The Sopranos του HBO. Είκοσι χρόνια, μια αλλαγή ονόματος σε Lady Gaga και ένα Όσκαρ αργότερα, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πιο δημοφιλή ταινία των τελευταίων δύο ετών (House of Gucci) σκέφτεται πόσο έχει αλλάξει ως ερμηνεύτρια.

“Όταν θυμάμαι αυτή τη σκηνή, μπορώ να δω ακριβώς τι έκανα λάθος “, λέει η Lady Gaga στο Entertainment Weekly σε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου podcast σχετικά με τον ρόλο της στο House of Gucci. “Δεν ήξερα πώς να ακούω σε μια σκηνή! Υποτίθεται πως έπρεπε να γελάσω, και ήταν λες και κάποιος μου έδωσε το σύνθημα “τώρα γέλα”… Το βλέπω και λέω, “ω, αυτό δεν είναι πραγματικό γέλιο!” “

Αφού απέδειξε την αξία της ως πρωταγωνίστρια στο A Star Is Born του Bradley Cooper — για το οποίο κέρδισε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού — η Lady Gaga λέει με σιγουριά ότι έχει «μεγαλώσει πολύ ως ηθοποιός» από την εφηβεία της, από τον πρώτο της ρόλο ως ένα κορίτσι που τρώει πίτσα, καπνίζει και γελάει στη γωνία , στην σύντομη εμφάνισή της στους Sopranos.

«Βλέπω έναν καθόλου συγκεντρωμένο ηθοποιό [στο The Sopranos] και τώρα βλέπω τον εαυτό μου ως κάποιον που τουλάχιστον προσπαθεί πραγματικά να έχει δική του χροιά, χωρίς να το σκέφτεται, και αυτό απαιτεί πολλή δουλειά και προετοιμασία», ολοκληρώνει η Lady Gaga. «Ευχαριστώ πραγματικά τη δασκάλα μου υποκριτικής, Susan Batson, εκείνη και εγώ δουλέψαμε ολόκληρους μήνες πριν τα γυρίσματα και τον Ridley Scott, έναν απίστευτο σκηνοθέτη που σου δημιουργεί ένα καταφύγιο στα γυρίσματα για να πετάξεις».

Ακούστε ένα μέρος της συνέντευξης podcast της Lady Gaga στο Awardist του Entertainment Weekly και μείνετε συντονισμένοι στο ew.gr για να διαβάσετε όλη την συνέντευξη σε αργότερα μέσα στο μήνα.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: