Θα δούμε έναν πολύ δυνατό Darth Vader, υπόσχεται ο Hayden Christensen.

Από EW Staff
10 Μαρτίου, 2022 @ 17:29
image 7

Σας δείξαμε ήδη σε αποκλειστικότητα τις πρώτες φωτό από την επιστροφή του Ewan McGregor στο ρόλο του Jedi Master στην ταινία Obi-Wan Kenobi (πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στο Disney+). Αυτές οι εικόνες περιλάμβαναν επίσης την επιστροφή του Joel Edgerton ως θείος Owen, καθώς και έναν τρομερό νέο εχθρό με τη μορφή μιας Ιεροεξετάστριας ονόματι Reva (την οποία υποδύεται η Moses Ingram του The Queens Gambit).

Αλλά ο McGregor και ο Edgerton δεν είναι οι μόνοι ηθοποιοί που επιστρέφουν στο franchise του Star Wars για τη νέα σειρά – και η Reva η Μεγάλη Ιεροεξετάστρια (που είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις) δεν είναι οι μόνοι αυτοκρατορικοί κακοί που κυνηγούν. Αφήστε να ακουστούν κάποιοι κουραστικοί θόρυβοι μηχανικής αναπνοής, επειδή ο ίδιος ο Σκοτεινός Άρχοντας των Σιθ επέστρεψε, και σας έχουμε την αποκλειστική πρώτη ματιά στην επιστροφή του Darth Vader.

Επιστρέφει επίσης ο άνθρωπος κάτω από το κράνος, ο Hayden Christensen, ο οποίος μεταμορφώθηκε από τον Jedi Padawan Anakin Skywalker στον κακοποιό της σκοτεινής πλευράς στις prequel ταινίες Star Wars Attack of the Clones και Revenge of the Sith. Όπως και ο McGregor, ήταν ένα ταξίδι 17 ετών για να ξαναφορέσει ο Christensen τα μαύρα και να υποδυθεί μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία της ποπ κουλτούρας – ένα ταξίδι που καταγράφεται στο εξώφυλλο του EW για τη νέα σειρά της Disney+.

obi wan
Darth Vader (Hayden Christensen) in Lucasfilm’s OBI-WAN KENOBI, exclusively on Disney+. © 2022 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.


Στην αποκλειστική εικόνα μας παραπάνω, βλέπουμε τον Vader να φαίνεται να βγαίνει από τον θάλαμο διαλογισμού του, γεγονός που δημιουργεί το ερώτημα: Ο θάλαμος διαλογισμού επιτρέπει στον άρχοντα των Sith να βγάλει το κράνος του (όπως φαίνεται στην ταινία “Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται” όταν ο φτωχός ναύαρχος Piett θαυμάζει για λίγο το πίσω μέρος του σημαδεμένου κεφαλιού του Vader πριν το κράνος χαμηλώσει από πάνω του), μήπως αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Vader χωρίς μάσκα στο “Obi-Wan Kenobi”;

“Μακάρι να μπορούσα να σας πω”, λέει ο Christensen στο EW με ένα ντροπαλό χαμόγελο στο πρόσωπό του. “Έχω ορκιστεί να κρατήσω το απόρρητο”.

Όσο για το είδος του Σκοτεινού Άρχοντα που θα δούμε στη σειρά που βοηθά να γεμίσει το κενό του χρόνου μεταξύ του Revenge of the Sith και του A New Hope, ο Christensen είναι πιο ευθύς: “Θα δούμε έναν πολύ ισχυρό Vader”, υπόσχεται ο ηθοποιός.

Ενώ ακούγεται ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Vader χωρίς μάσκα, πόσο Vader γενικά θα δούμε πραγματικά στη σειρά;

“Η σκιά του πέφτει πάνω σε τόσα πολλά από αυτά που κάνουμε”, πειράζει ο σεναριογράφος της σειράς Joby Harold. “Και ο βαθμός της εγγύτητάς του με αυτή τη σκιά είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε. Αλλά είναι πολύ μεγάλο μέρος της σειράς συναισθηματικά για τον Obi-Wan, και ενδεχομένως και πέρα από αυτό”.

Το Obi-Wan Kenobi κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στο Disney+

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: