Το EW μπήκε στο πλατό και κατέγραψε την πολύωρη μεταμόρφωση της Jessica Chastain.

Από EW Staff
03 Νοεμβρίου, 2021 @ 17:15

Η ερμηνεία της Jessica Chastain στο The Eyes of Tammy Faye είναι ένα θεϊκό δώρο που αξίζει το Όσκαρ, αλλά χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια κολασμένη ρουτίνα μακιγιάζ για να φτάσει στην καρδιά και την ψυχή της τηλεευαγγελίστριας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αποκλειστικό βίντεο με τη μεταμόρφωση

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο του EW βλέπουμε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Jessica Chastain σε ίνδαλμα των θρησκόληπτων, η οποία υπέμεινε πληθώρα σκανδάλων – συμπεριλαμβανομένων πολλών που προέρχονται από τον σύζυγό της, τον τηλεευαγγελιστή Jim Bakker (Andrew Garfield). Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός υποβλήθηκε σε ώρες προσθετικής εργασίας για να αναδημιουργήσει την εμφάνιση της Bakker σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής της.

The Eyes of Tammy Faye bluray CR: Searchlight Pictures

“Ήθελα να της μοιάζω όσο το δυνατόν περισσότερο για να νιώθω διαφορετική. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να υποδυθώ τον χαρακτήρα χωρίς το μακιγιάζ”, λέει ο Chastain καθώς υπομένει ώρες μακιγιάζ και προσθετικής στην καρέκλα.

Ο Justin Raleigh, ο υποψήφιος για Emmy μακιγιέρ και σχεδιαστής προσθετικών της ταινίας, περιγράφει κάθε φάση της ζωής της Bakker ως ένα νέο «προσθετικό ορόσημο», που περιελάμβανε την αύξηση του αριθμού των προσθετικών στα ζυγωματικά, την προσθήκη όγκου γύρω από το πηγούνι της, την εφαρμογή πλήρους λαιμού, αλλά και τη δημιουργία ρυτίδων πάνω από όλα αυτά.

“Χρειαζόταν υπερπροσπάθεια για να παίξει το ρόλο τυλιγμένη σε λάτεξ, περούκες, τρέσες, κοιλιές εγκυμοσύνης, τεράστια νύχια”, συνεχίζει η Cherry Jones, n οποία υποδύεται τη μητέρα της Bakker στην ταινία. “Ούτε να φανταστώ δεν μπορώ πώς ένοιωθε.”

Διαβάστε επίσης: