Από EW Staff
03 Δεκεμβρίου, 2022 @ 21:13
IMG 0572

IMG 0571 2

Πλούσια σε trailers η προηγούμενη εβδομάδα καθώς μετά το Transformers: Rise of the Beasts και τον νέο 5ο Indiana Jones με τίτλο Indiana Jones and the Dial of Destiny η εβδομάδα έκλεισε με το τρέιλερ της ταινίας Guardians of the Galaxy Volume 3 που θα κυκλοφορήσει το Μάιο από την Disney.

IMG 0570

GUARDIANS OF THE GALAXY Απο αριστερά: Zoe Saldana, Karen Gillan, Chris Pratt, Dave Bautista
©Walt Disney Studios Motion Pictures/courtesy Everett Collection

Στην τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς ο Starlord (Chris Pratt) και οι συνεργάτες του Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana) και Mantis (Pom Klementieff) προσγειώνονται σε έναν πλανήτη και ξεκινούν μία τρελή περιπέτεια μαζί με τους φανταστικούς ήρωες της Marvel Groot και Rocket.Ο James Gunn (σκηνοθέτης και σεναριογράφος του franchise), είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη ταινία, πράγμα που είναι πλέον δεδομένο καθώς προ ημερών έγινε γνωστό ότι αναλαμβάνει την Προεδρία των DC Studios με τον Peter Safran άρα τελειώνει η σχέση του με το MCU.

IMG 0569 1

Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 |

Με δεδομένο πως οι προηγούμενες δύο ταινίες το Guardians of the Galaxy το 2014 και το Guardians of the Galaxy Vol. 2 το 2017 συγκέντρωσαν περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, είναι λογικό το κοινό αλλά και η κινηματογραφική βιομηχανία να ανυπομονεί για το μεγάλο φινάλε.

Απολαύστε το νέο τρέιλερ με τον ανανεωμένο Chris Pratt!

Διαβάστε επίσης: