Η σύζυγος του Johnny Rotten ζει με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Από EW Staff
11 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:52

Ο θρυλικός punk rocker John Lydon αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο διαγωνιζόμενος ντυμένος γελωτοποιός στον διαγωνισμό τραγουδιού της αμερικανικής reality εκπομπής The Masked Singer (κάτι σαν το δικό μας Your Face Sounds Familiar). Ο Lydon, γνωστός και ως Johnny Rotten των Sex Pistols, τραγούδησε το “School’s Out” του Alice Cooper και στη συνέχεια αποκλείστηκε.

Οι κριτές, καθώς προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιος κρύβεται κάτω από το κουστούμι του γελωτοποιού, έλεγαν ονόματα όπως Alice Cooper, Jean Simmons, Rodger Daltrey, Joe Elliott (Def Leppard) ή ακόμα και το όνομα του κωμικού Ricky Gervais.

Κανείς δεν σκέφτηκε να πει το όνομα του Johnny Rotten, αν και ο θρυλικός punk rocker ξεκίνησε την καριέρα του με Alice Cooper, όταν τραγούδησε το I’m Eighteen για τον Malcolm McLaren και η παράφωνη εκτέλεσή του εντυπωσίασε τόσο τον καταστασιακό μάνατζερ που τον έχρισε frontman των Sex Pistols.

Αφού αποκάλυψε την ταυτότητά του, ο Lydon εξήγησε πως συμμετείχε στην εκπομπή για να φτιάξει τη διάθεση της συζύγου του Nora, η οποία ζει με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Δείτε τα αποκαλυπτήρια εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=kN86h52dNEI

Διαβάστε επίσης: