Το αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Jimmy Kimmel.

Από EW Staff
22 Ιουνίου, 2021 @ 13:39

Μπορεί ο Matthew Perry και η Sarah Paulson να υποδύονταν τους εραστές στην κωμική σειρά Studio 60, όμως είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, πολύ καιρό πριν. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Jimmy Kimmel, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε υπάρξει μία στιγμή, όπου οι δυο τους μπορούσαν να ανταλλάξουν ένα φιλί. Όμως, δεν έγινε ποτέ. 

Όπως εξήγησε, βρίσκονταν και οι δύο σε ένα «θεματικό πάρτι» προξενιού! Κατά την είσοδό του ο καθένας έπιανε ένα χαρτάκι με το όνομα κάποιου άλλου, με τον οποίο «έπρεπε» να φιληθεί. Ο Matthew Perry, λοιπόν, έπιασε το δικό της όνομα. Αντί όμως, να τη φιλήσει, εκείνος απλά αποχώρησε από το δωμάτιο. 

Όταν ο Jimmy Kimmel την ρώτησε πώς ήξερε ότι είχε το δικό της όνομα, εκείνη απάντησε: «Το είδα να γίνεται μπροστά μου. Το άνοιξε δίπλα μου, είδα το όνομα μου και τότε εκείνος μου λέει: Μου έτυχες εσύ. Και εγώ του λέω: Οκ, ας το κάνουμε. Και απλά βγήκε από το δωμάτιο»

Βέβαια, όπως εξηγεί αργότερα η ηθοποιός, με τον Perry είχαν γνωριστεί μέσω ενός πολύ καλού κοινού τους φίλου, ενώ δεν είχαν δει ο ένας τον άλλο παραπάνω από δύο φορές. Οπότε χαρακτήρισε τη σκηνή ως «κάτι πολύ αμήχανο και για τους δύο».

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν πολύ καλά τότε, όμως στο μέλλον η Paulson είχε ξανά την ευκαιρία της, όταν πρωταγωνίστησε δίπλα στον Perry, υποδυόμενη την κοπέλα του. «Το πήρα το φιλί μου. Πήρα πολλά φιλιά βασικά. Και μάλιστα, ο κύριος μου είπε ότι το μετάνιωσε που δεν με είχε φιλήσει τότε στο πάρτι», είπε γελώντας η ηθοποιός. 

Διαβάστε επίσης: