Από EW Staff
09 Οκτωβρίου, 2022 @ 23:58
KATT
KAT@@

Από την ειδυλλιακή Ίμπιζα σε συνθήκες τρίτου κόσμου στην Καμπότζη βρέθηκε η Κατερίνα Καλίνογλου.


EW: Έχεις δουλέψει στο εμπορικό τμήμα του Mega, είσαι σχεδιάστρια κοσμημάτων και ταξιδεύεις στα ωραιότερα μέρη του κόσμου ζώντας ένα απίθανο lifestyle. Yποθέτω ότι το Αsia Εxpress αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ξεπεράσεις τα όρια σου;

KatKat: Η εμπειρία στο Asia Express ήταν πρωτόγνωρη και μοναδική. Δεν θα έλεγα ότι ξεπέρασα τα όρια μου αλλά δυσκολεύτηκα πολύ βιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης στην Καμπότζη. Είδα πράγματα που δεν γνώριζα ότι υπήρχαν και ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο συνδυασμός των καιρικών συνθηκών με την αφόρητη ζέστη και υγρασία αλλά και την πείνα όπως και την πίεση χρόνου στο παιχνίδι δημιούργησαν μια κατάσταση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω. Σίγουρα ένιωσα πολλές στιγμές ότι ξεπερνάω τα όρια μου και έκλαιγα πολύ.


EW:Τι ήταν αυτό που σου έλειψε περισσότερο από τις ανέσεις που έχεις συνηθίσεις να απολαμβάνεις; 

KatKat: Μου έλειψε πολύ το καθημερινό μου μπάνιο, το οποίο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μου είναι απαραίτητο. Μπορεί να κάνω ντουζ ακόμα και τέσσερις φορές την ημέρα! Στην Καμπότζη μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο μόνο κάθε τρείς ημέρες, οπότε βίωσα μια κατάσταση που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα άντεχα. Θυμάμαι μια μέρα που προτίμησα να διψάσω και με το νερό που είχα διαθέσιμο να κάνω ένα δροσερό ντουζάκι.

EW: Ποιον συμπαίκτη σου συμπάθησες περισσοτερο; 
KatKat: Ο αγαπημένος μου συμπαίχτης εννοείται είναι η Βιβή Μπασινά. Το δεύτερο άτομο που θα έλεγα ότι έγινε φίλος μου είναι ο γοητευτικός Παύλος Γαλακτερός. 

EW: Υπάρχει κάποιος συμπαίκτης, συμπαίκτρια που αντιπαθείς;

KatKat: Ναι, η Ρασέλ!

EW:Τι δίδαγμα πήρες σε προσωπικό επίπεδο απο το Αsia Εxpress;

KatKat:Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που με έχει σημαδέψει για όλη μου την ζωή. Ένα πολύ διαφορετικό ταξίδι ζωής σε σχέση με ότι άλλο έχω κάνει στο παρελθόν. Οι καθημερινές δυσκολίες, βιώνοντας την καθημερινότητα των ντόπιων που ζουν στα όρια της εξαθλίωσης,(εκτός από το μπάνιο) ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Μεγάλο μάθημα ζωής η καλοσύνη και η μεγαλοψυχία των φτωχών ανθρώπων που με έκαναν να δω διαφορετικά τη ζωή και να αντιληφθώ την πραγματική της ουσία. Η ευτυχία δεν βρίσκεται στα υλικά αγαθά αλλά στην καρδιά του ανθρώπου.

KAT 3

Hello from Capri…σίγουρα η ΚatKat δεν φανταζόταν τι την περίμενε στο Asia Express!

KATT 1

Fashion Icon…λίγο πριν βρεθεί να επιβιώνει σε συνθήκες εξαθλίωσης!

Διαβάστε επίσης: