Να μην ξεχνάμε να είμαστε άνθρωποι.

Από EW Staff
09 Αυγούστου, 2021 @ 15:12

Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα βιώνει μια τραγική κατάσταση. Αμέτρητοι άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους, εγκαταλείποντας τους κόπους μια ζωής. Καμένα σπίτια, νεκρά ζωά κι ένας εφιάλτης που δεν κοπάζει. 

Σε μια εποχή που το internet έχει πρωτεύοντα ρόλο, η ομάδα των Unboxholics κατάφερε να συγκεντρώσει σε λίγες ώρες, περισσότερες από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους. 

Η “μάχη” όμως δεν σταματάει εδώ, αφού δεκάδες άνθρωποι του θεάματος, προσπαθούν με όποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν, κοινοποιώντας πληροφορίες.

Νάντια Μπουλέ, Έλενα Παπαρίζου, Kωστής Μαραβέγιας, Δανάη Μπάρκα, Μιχάλης Σαράντης, Ελεονώρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Ελένη Φουρέιρα, Αντίνοος Αλμπάνης, η Σοφία Κατσαφάδου που έτρεξε αμέσως στο πλευρό όσων ζητούσαν βοήθεια, είναι μόνο μερικοί από τους αμέτρητους διάσημους που “εκμεταλλεύονται” τη φήμη τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάρχουν φυσικά κι εκείνοι που απλώς προτίμησαν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις βουτιές τους. Κανείς δεν κρίνει και χαιρόμαστε που είναι καλά… Ωστόσο, μια κοινοποίηση δεν κοστίζει τίποτα!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: