Η Nicole Scherzinger θα αναλάβει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους του μιούζικαλ.

Από EW Staff
10 Αυγούστου, 2021 @ 12:45

H Nicole Scherzinger πρόκειται σύντομα να αναλάβει τον ρόλο της Grace στο νέο μιούζικαλ του NBC, Annie Live.

H βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και τηλεοπτική σταρ θα υποδυθεί τη βοηθό του Daddy Warbucks και θα καταφέρει να ανοίξει την καρδιά και το σπίτι του στην ορφανή Annie.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, μέχρι το φεγγάρι. Αυτό είναι το όνειρό μου”, ανέφερε η Nicole Scherzinger.

Αν και όλη της η ζωή είναι ανάμεσά στο θέατρο και στα μιούζικαλ και μάλιστα, βραβεύτηκε με Olivier για τον ρόλο της στην αναβίωση του Cat’s του Andrew Lloyd Webber στο West End του Λονδίνου, αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που θα συμμετάσχει σε ζωντανό μιούζικαλ. “Σίγουρα θα έχω τρακ και αγχώνομαι, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα μάθω. Είμαι έτοιμη γι’ αυτό”, είπε η τραγουδίστρια.

Στην τελευταία έκδοση του παραμυθιού της Annie, που ήταν αρχικά βασισμένο στο κόμικ του Harold Gray το 1924 “Little Orphan Annie” και έγινε αργότερα μεγάλη επιτυχία στο Broadway, τον ρόλο του Daddy Warbucks πήρε ο Harry Connick Jr. και της Miss Hannigan η Taraji P. Henson. “Το καστ είναι υπέροχο, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη παρέα”, είπε η Nicole Scherzinger.

Είναι άγνωστο ακόμα, το τι ακριβώς θα κάνει η τραγουδίστρια στο μιούζικαλ, όμως όπως αποκάλυψε “σίγουρα το πρόγραμμα θα έχει πολύ χορό και είναι έτοιμη να γίνει μέρος αυτή της ζεστής ιστορίας”.

“Αν σκεφτεί κανείς ότι η ανάγκη, που έχουν κάποια παιδιά για στέγη και υποστήριξη και αγάπη, είναι πιο επιτακτική από ποτέ, νιώθω τεράστια τιμή, που θα συμμετάσχω ως η Grace. Γιατί ακόμα κι αν ο Daddy Warbucks είναι το κεφάλι, εγώ είμαι ο λαιμός, που του δίνει την ιδέα να υιοθετήσει την Annie. Είναι ένας δυναμικός ρόλος και μου αρέσει, που μπαίνω στα παπούτσια του. Θεωρώ πως τώρα, ειδικά εν μέσω της πανδημίας, την οποία ζούμε εδώ και δύο χρόνια, η ιστορία αυτή είναι πραγματικά διδακτική και πολύ σημαντική”, κατέληξε.

Την παραγωγή του μιούζικαλ Annie Live θα αναλάβουν οι Robert Greenblatt, Neil Meron, και Alex Rudzinsky, ενώ τις οδηγίες της σκηνοθεσίας θα δίνουν οι Lear deBessonet και Alex Rudzinski. Το μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο του NBC στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: