Από George Satsidis
19 Ιουλίου, 2022 @ 16:20
DSC0002 1
Ticket 2022 3 1

Οn the road with Anna: Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια διανύει την πιο ώριμη φάση της καριέρας της.
DSC0002

Η Άννα επί σκηνής χάνει την επαφή με το χρόνο δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας, αντοχής και ασίγαστου καλλιτεχνικού πάθους.

Η περιοδεία της Άννας Βίσση με τη μπάντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζεται ακάθεκτη και πάντα sold-out! Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και στη βόρεια Ελλάδα σειρά έχει τώρα η Ρόδος στις 23 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Λίνδου, η Μύκονος (2/8), η Ζάκυνθος (20/8), η Λάρισα (23/8) αλλά και η Βέροια (24/8) όπως και η Πάρος στις 15 Αυγούστου. Αμέσως μετά ακολουθεί σειρά συναυλιών και εμφανίσεων στην πατρίδα της Άννας, την Κύπρο.

Στην περιοδεία που πραγματοποιείται αυτή την εποχή, το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με μια καλλιτέχνιδα που δεν κάνει οικονομία δυνάμεων αλλά δίνει σε κάθε εμφάνισή της τον καλύτερο της εαυτό ερμηνεύοντας με την καρδιά της αξεπέραστες επιτυχίες. Τα περισσότερα κομμάτια, φυσικά έχει εμπνευστεί και συνθέσει ο ταλαντούχος Νίκος Καρβέλας. “Αγάπη Υπερβολική”, “Πράγματα” “Σχιζοφρένεια”, “Τάσεις Αυτοκτονίας”, “Έμπνευση”, “Είσαι” και πολλές, πολλές άλλες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί όσο ελάχιστα τραγούδια στην Ελλάδα δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που απογειώνει γρήγορα το κοινό. Κάποια κομμάτια από το πλούσιο ρεπερτόριο της βραδιάς όπως το “Νylon” και το “Αγάπη Είναι Εσύ” που κυκλοφόρησαν το 2005 και το 2010 αντίστοιχα, αποθεώνονται από τον κόσμο -ιδιαίτερα τους νεότερους fans- σαν να κυκλοφόρησαν σήμερα αποδεικνύοντας πόσο μπροστά ήταν τόσο οι στίχοι όσο και η μουσική τους την εποχή που κυκλοφόρησαν.

Ticket 2022

Η χημεία της ερμηνεύτριας με τη μπάντα της είναι ανεπανάληπτη ενώ τα περισσότερα τραγούδια ειδικά στο πρώτο μέρος της συναυλίας διαπνέονται από αέρα rock με έντονη προσθήκη μπάσου κάνοντας από την αρχή την “Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη”.

Εάν η Άννα Βίσση διαφέρει σε κάτι από πολλούς καλλιτέχνες, είναι ότι όταν βρίσκεται στην σκηνή δεν αφήνει το μικρόφωνο παρά μόνο όταν έχει δώσει το 100% του “είναι” της στο κοινό της. Και αυτό ακριβώς το στοιχείο της προσωπικότητας της συμβάλλει εδώ και δεκαετίες στο μύθο της. Eκείνη είναι απλά ο εαυτός της. Η σκηνική της παρουσία, όμως, βάζει τον πήχη των live εμφανίσεων τόσο ψηλά ώστε το όριο πια να είναι άπιαστο για τους περισσότερους συναδέλφους της. Παλιούς και νέους.

Διαβάστε επίσης: