Τη δεκαετία του 1990 μοιράστηκαν έναν μεγάλο έρωτα που κατέληξε σε γάμο.

Από EW Staff
13 Ιουνίου, 2021 @ 12:56

Κάποτε ο γάμος τους είχε αναστατώσει την κοινή γνώμη. Το 1995 η τότε 20χρονη καλλονή Angelina Jolie παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jonny Lee Miller, με ένα λευκό T-shirt, στο οποίο ήταν γραμμένο με το αίμα της, το όνομα του. Τα πρωτοσέλιδα είχαν “πάρει φωτιά” και όχι αδίκως. 

Όταν μάλιστα η ηθοποιός ερωτήθηκε για την “ακραία πράξη” της, εκείνη απάντησε: “Πρέπει πάντα να θυσιάζεσαι κι από λίγο, όταν θες να κάνεις κάτι να αξίζει περισσότερο”. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995, όταν και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στην ταινία  «Hackers». Έξι μήνες μετά την γνωριμία τους, αποφάσισαν να παντρευτούν, με τη θυελλώδη σχέση τους, να απασχολεί συνεχώς τα media. Τελικά, η απόσταση δεν τους επέτρεψε να χαρούν τον έρωτα τους, αφού έναν χρόνο μετά χώρισαν. 

Angelina Jolie και Jonny Lee Miller

Στις 4 Ιουνίου όμως, όταν ο ηθοποιός έκλεισε τα 46 χρόνια, η Angelina Jolie, ούσα πλέον ελεύθερη μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, πέρασε την ημέρα μαζί του.

Οι παπαράτσι “τσάκωσαν” την ηθοποιό κατά την είσοδο της στο διαμέρισμα του Miller, ενώ κρατούσε ένα μπουκάλι ακριβό κρασί. Ντυμένη με ένα απλό, μακρύ παλτό, βγήκε από το σπίτι του περίπου τρεις ώρες αργότερα. Μάλιστα, δεν συνοδευόταν από ασφάλεια, όπως συμβαίνει συνήθως.

Πρόκειται, μήπως, για μία επανασύνδεση που θα ταράξει τα νερά του Hollywood μετά από αυτή της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, ή είναι απλώς μία φιλική επίσκεψη;

Διαβάστε επίσης: