Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το... Twitter, πλησιάζει στο τέλος της.

Από EW Staff
30 Ιουνίου, 2021 @ 19:56

Δύο επεισόδια απομένουν για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς “Αγγελική” του Alpha, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και το τέλος θα είναι συγκλονιστικό.

Στο σημερινό και πρωτοτελευταίο επεισόδιο, o Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα από το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στο Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος είναι πλέον σίγουρος πως θα τον συλλάβει η αστυνομία για τον φόνο του Σταυριανού.

Κάνει μια τελευταία προσπάθεια να γλιτώσει απευθυνόμενος στην Αθηνά για να τον βοηθήσει. Δεδομένου ότι η οικογένεια Αργυρού είχε πάντα πολύ καλές σχέσεις με την ηγεσία της αστυνομίας, της ζητάει να μεσολαβήσει αλλά η Αθηνά αποκαμωμένη με όσα έχουν ήδη συμβεί αρνείται να του δώσει οποιαδήποτε βοήθεια. Του ξεκαθαρίζει ότι είναι ο καθένας μόνος του πια, ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Ο Παύλος απογοητευμένος για ακόμη μία φορά από τη στάση της μάνας του απέναντί του, τρέπεται σε φυγή.

Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης: