Αγγελική: Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί
Η τηλεοπτική σειρά "Αγγελική" προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον Alpha, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και στο internet.

Στο 137ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς “Αγγελική” του Alpha, η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο.
Ο Παύλος ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε, πράγμα που κάνει τη Τζένη να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που κρύβει σχετικό με το παρελθόν της Αγγελικής και δεν της λέει.
Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο.
Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική.
Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς “Αγγελική”
Η σειρά έχει στο επίκεντρο την οικογένεια Αργυρού. Η μητέρα της οικογένειας, η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), διευθύνει μία φάρμα αλόγων και επεμβαίνει στη ζωή των τεσσάρων γιων της, του Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου), του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης), του Δημήτρη (Πάνος Βλάχος) και του Νικόλα (Αλέξανδρος Πέρρος). Κάθε μέλος αυτής της κατά τα άλλα ισχυρής οικογένειας έχει ένα ένοχο μυστικό.
Όλα αρχίζουν όταν, πριν από λίγα χρόνια, ο επιστάτης Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) μαζί με τη φίλη του Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πηγαίνουν σε μια τοπική γιορτή. Από αυτήν, όμως, φεύγουν χώρια, εξαιτίας ενός τσακωμού. Η νεαρή κοπέλα κάνει οτοστόπ και λίγη ώρα μετά κάποια από τα αδέλφια Αργυρού, που επιβαίνουν στο όχημα, το σταματάνε και τη βιάζουν. Στο σήμερα, η νεαρή κοπέλα αποφασίζει να εκδικηθεί τους άντρες που τη βίασαν, και αυτό δεν αργεί να συμβεί όταν μαθαίνει πως η Αθηνά Αργυρού αναζητά μια κοπέλα για να τη φροντίζει. Τότε παριστάνει τη νοσοκόμα και μπαίνει στο σπίτι όπου και αναγνωρίζει τους βιαστές της. Ακόμη, ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου), είναι αρραβωνιασμένος με την Τζένη (Νάντια Μπουλέ), ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) είναι παντρεμένος με τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) και έχει δύο παιδιά, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια φαίνεται να είναι πιο ήπιων τόνων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κουβαλούν τα δικά τους μυστικά.
Διαβάστε επίσης: