Η τηλεοπτική σειρά "Αγγελική" προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον Alpha, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και στο internet.

Από EW Staff
26 Μαΐου, 2021 @ 13:53

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Αγγελική” του Alpha,η  Αθηνά πάει και βρίσκει την Αγγελική την οποία έχει κλεισμένη ο Δημήτρης σε μια αποθήκη. Αφού την ελευθερώνει από τα δεσμά της κάνουν μια συζήτηση όπως ποτέ πριν.

Οι μάσκες έχουν πέσει και για τις δύο γυναίκες και αντιμετωπίζουν η μία την άλλη τελείως διαφορετικά από ό,τι έχουν συνηθίσει μέχρι στιγμής, καμία όμως από τις δύο δεν υποχωρεί και δεν παραδέχεται την ήττα της. Στο τέλος η Αθηνά την απειλεί πως αν δεν της δώσει το βίντεο που τους κατηγορεί για το βιασμό και τον φόνο του πατέρα της, ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να το πάρει με τη βία και θα βλάψει την αδερφή τη Ζωή και τον Μιχάλη, καθώς αυτοί είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι που η Αγγελική θα εμπιστευόταν να φυλάξουν αυτό το βίντεο. Τότε η Αγγελική περνάει στην αντεπίθεση και λέει στην Αθηνά πως αν τολμήσουν και πειράξουν έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά τους, τότε ο Στέφανος θα μάθει ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη.

Η Αθηνά συγκλονίζεται από αυτή την αποκάλυψη, κάτι που την οδηγεί να της προτείνει μια συμφωνία. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας εξαγριωμένος από αυτό που συνέβη στη Χριστίνα απειλεί τον Δημήτρη ότι θα μιλήσει στο Στέφανο αλλά όταν ετοιμάζεται να το κάνει, ο Δημήτρης τον προλαβαίνει.

Ο Παύλος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγγελικής και μπαίνει σε υποψίες ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Δημήτρης και η Αθηνά. Η Σοφία βρίσκεται με τον Ανδρέα όταν εκείνος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Μιχάλης με τη Ζωή αποφασίζουν να στείλουν το βίντεο στην αστυνομία και ο Στέφανος ετοιμάζεται να δηλώσει την εξαφάνιση της Αγγελικής όταν εκείνη εμφανίζεται στο κτήμα.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς “Αγγελική”

Η σειρά έχει στο επίκεντρο την οικογένεια Αργυρού. Η μητέρα της οικογένειας, η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), διευθύνει μία φάρμα αλόγων και επεμβαίνει στη ζωή των τεσσάρων γιων της, του Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου), του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης), του Δημήτρη (Πάνος Βλάχος) και του Νικόλα (Αλέξανδρος Πέρρος). Κάθε μέλος αυτής της κατά τα άλλα ισχυρής οικογένειας έχει ένα ένοχο μυστικό.

Όλα αρχίζουν όταν, πριν από λίγα χρόνια, ο επιστάτης Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) μαζί με τη φίλη του Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πηγαίνουν σε μια τοπική γιορτή. Από αυτήν, όμως, φεύγουν χώρια, εξαιτίας ενός τσακωμού. Η νεαρή κοπέλα κάνει οτοστόπ και λίγη ώρα μετά κάποια από τα αδέλφια Αργυρού, που επιβαίνουν στο όχημα, το σταματάνε και τη βιάζουν. Στο σήμερα, η νεαρή κοπέλα αποφασίζει να εκδικηθεί τους άντρες που τη βίασαν, και αυτό δεν αργεί να συμβεί όταν μαθαίνει πως η Αθηνά Αργυρού αναζητά μια κοπέλα για να τη φροντίζει. Τότε παριστάνει τη νοσοκόμα και μπαίνει στο σπίτι όπου και αναγνωρίζει τους βιαστές της. Ακόμη, ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου), είναι αρραβωνιασμένος με την Τζένη (Νάντια Μπουλέ), ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) είναι παντρεμένος με τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) και έχει δύο παιδιά, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια φαίνεται να είναι πιο ήπιων τόνων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κουβαλούν τα δικά τους μυστικά.

Διαβάστε επίσης: