Η Sarah Jessica Parker έδειξε το νέο computer της Carrie Bradshaw.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 12:15

Στις νέες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της επιστροφής του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker έδειξε στο κοινό της το νέο computer της Carrie Bradshaw.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της, μερικές μοναδικές λήψεις από τα γυρίσματα του And Just Like That με τον συμπρωταγωνιστή της, Chris Noth. Αυτό, που δεν πέρασε φυσικά, απαρατήρητο ήταν το τρίτο στιγμιότυπο, όπου πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι, η Sarah Jessica Parker δείχνει το νέο της MacBook Pro.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: “Blacklot. Σκηνή. Γαμήλια κατοικία. Χτίζουν. Αποτυπώνουν. Σιγουρεύονται ότι η ιστορία θα ακουστεί. Φτιάχνουν την ημέρα μας”.

Στις επόμενες φωτογραφίες, η ηθοποιός μας έδωσε μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα σεζόν και μας άφησε να ρίξουμε μια κρυφή ματιά στο σαλόνι του ζευγαριού (Carrie Bradsaw – Mr Big), που ακολουθεί μία vintage αισθητική, με ξύλα και πολλά βιβλία.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται το βιβλίο του Sex and the City, το όνομα της Candace Bushnell, που θα έπρεπε να φαίνεται στο εξώφυλλο, έχει αντικατασταθεί από αυτό της Carrie Bradsaw.

Από την άλλη μεριά, η συμπρωταγωνίστριά της, Kristin Davis, που υποδύεται την Charlotte York Goldenblatt, φαίνεται πως πέρασε ολόκληρη την ημέρα στην γκαρνταρόμπα του σετ. Τουλάχιστον, έτσι δείχνει η φωτογραφία, που κυκλοφόρησε.

Η σειρά And Just Like That ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη κατά τα τέλη της άνοιξης. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο του HBO Max, όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: