Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους κωμικούς.

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

Όσο κι αν κάποιοι προτιμούν να τις υποτιμάνε, οι κωμωδίες αποτελούν μία δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας. Συνήθως δε, από μία μικρή δοκιμή, καταλήγουν να γίνονται ένα μεγάλο κινηματογραφικό franchise.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ταινία “Ο Μπάτσος του Beverly Hills / Beverly Hills Cop”, η οποία αμέσως έκανε τον Will Ferrell (Eddie Murphy) έναν παγκοσμίως γνωστό σταρ.

Από τη στιγμή που συμμετείχε στη διάσημη κωμωδία, η καριέρα του άρχισε να φτιάχνει προς το καλύτερο. Λίγο καιρό μετά, έπειτα από πολυάριθμες κινηματογραφικές επιτυχίες, ακολούθησε για εκείνον το θρυλικό Anchorman.

Πριν το κάστινγκ για την ταινία, ο ίδιος είχε πολύ μικρή εμπειρία μπροστά στην κάμερα, η οποία βέβαια, καθόλου δεν τον δυσκόλεψε στις συμμετοχές του στο Saturday Night Live. Αργότερα, αφού κέρδισε την αγάπη του κόσμου, συμμετείχε σε μία σειρά επιτυχημένων projects όπως τα Austin Powers: International Man of Mystery, Grace Under Fire, Living Single και Men Seeking Women.

Όλα αυτά όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στις επόμενες επιτυχίες του. Η φήμη του απογειώθηκε μετά το 2000, όταν πρωταγωνίστησε στα Superstar, Zoolander, Jay και Silent Bob Strike Back.

Με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Will Ferrell κατάφερε με τα χρόνια να συγκεντρώσει μία τεράστια περιουσία. Δεν ξεχνιέται άλλωστε, το 2013, όταν το Anchorman 2: The Legend Continues κατάφερε να γίνει η Νο1 οικονομική επιτυχία στο παγκόσμιο box office.

Για τον ρόλο του Ron Burgundy στην ταινία Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie πληρώθηκε γύρω στα 7 εκατομμύρια δολάρια μόνο για το πρώτο μέρος κι ύστερα, η αμοιβή του ανέβηκε στα 10 εκατομμύρια!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: