Νέες ημερομηνίες για το 2022

Από EW Staff
02 Ιουνίου, 2021 @ 19:28

Την παγκόσμια περιοδεία της αναγκάστηκε να αναβάλλει για άλλη μία φορά η Lady Gaga. H διάσημη ποπ τραγουδίστρια δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα σχέδια της, λόγω ακυρώσεων, που προέκυψαν τελευταία στιγμή.

Η Lady Gaga δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωσή της:

«Παρόλο που κάποια μέρη στον κόσμο έχουν ξεκινήσει να κινούνται προς το άνοιγμα, κάποια άλλα ακόμα δεν είναι έτοιμα (λόγω της πανδημίας). Οπότε, μέχρι να επιβεβαιώσουμε όλες τις ημερομηνίες παγκοσμίως, θα πρέπει να αναβάλλουμε το «The Chromatica Ball» για το καλοκαίρι του 2022».

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης συμβούλευσαν μάλιστα όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους, να μην το χάσουν, καθώς θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουν την επόμενη χρονιά, αφού επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Το άλμπουμ «Chromatica» της Lady Gaga κατάφερε να βραβευτεί την ίδια χρονιά κυκλοφορίας του (2020) ως Νο1 Άλμπουμ στα Billboard

Περιλαμβάνει δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, το «Stupid Love» και το «Rain On Me», σε συνεργασία με την Ariana Grande . 

Η περιοδεία για την παρουσίαση του δίσκου είχε ακυρωθεί ξανά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης: