"Κανείς δεν μπορεί να καταγράψει καλύτερα μία ιστορία φαντασίας, χιούμορ και συναισθήματος από τον Neil Gaiman".

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 22:35

Το Amazon Prime Video ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις και ανάμεσα σε αυτές είναι η μεταφορά του βιβλίου του Neil Gaiman, “Anansi Boys” (2005) στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η πλατφόρμα έχει κλείσει συμφωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτή τη χρονιά στη Σκωτία και ετοιμάζει μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων.

Η πλοκή ακολουθεί τον Charlie Nancy, ένα νεαρό αγόρι το οποίο νιώθει συνεχώς ντροπιασμένο για τον πατέρα του, τον Mr.Nancy, ο οποίος τυχαίνει να είναι κάπως “διαφορετικός”. Όταν όμως, εκείνος πεθαίνει, τότε ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ήταν ένας Anansi, δηλαδή ένας θρυλικός θεός-μάγος. Και σαν να μην φτάνει αυτό… μαθαίνει επίσης πως έχει κι έναν αδερφό!

Ο αδερφός του, ο Spider εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του και είναι αποφασισμένος να την κάνει λίγο πιο “ενδιαφέρουσα”, αλλά και πολύ…επικίνδυνη!

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά, που συναντάμε τον χαρακτήρα του Mr. Nancy, αφού στο παρελθόν είχε εμφανιστεί ξανά στη νουβέλα του Gaiman, “American Gods”. Παρ’όλα αυτά, δεν υπάρχει σύνδεσή του με το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

“Κανείς δεν μπορεί να καταγράψει καλύτερα μία ιστορία φαντασίας, χιούμορ και συναισθήματος από τον Neil Gaiman. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που συνεργαζόμαστε με τον Neil,τον Lenny και τον Douglas και θα φέρουμε την δική μας οπτική των Anansi Boys στην οθόνη για τους συνδρομητές του Prime Video”, ανέφερε σε δήλωσή του ο επικεφαλής του τηλεοπτικού προγράμματος της Amazon, Vernon Sanders.

O Gaiman,o Lenny Henry, o Douglas Mackinnon, o Hanelle M. Culpepper,o Hilary Bevan Jones και Richard Fee έχουν αναλάβει τον ρόλο των παραγωγών, ενώ ο Gaiman και ο Henry θα είναι επίσης και οι σεναριογράφοι της σειράς.

Πρόκειται για το τελευταίο εγχείρημα του Gaiman στην τηλεόραση, μετά και τη σειρά “Good Omens”, η οποία θα έχει τελικά και δεύτερη σεζόν. Άλλωστε, η φαντασία του έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε διάσημες σειρές, οι οποίες βασίζονται εξ’ ολοκλήρου σε δικούς του χαρακτήρες. Μερικές από αυτές είναι το Lucifer του Netflix, καθώς και το “Sandman”, το οποίο ετοιμάζεται αυτή την περίοδο, επίσης από το Netflix.

Διαβάστε επίσης: