Του πολυαναμενόμενου "Certified Lover Boy".

Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2021 @ 11:00
Drake Photo: Shutterstock

Και η ημερομηνία αυτή, όπως το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Drake με ένα περίεργο κολάζ στο Instagram, είναι η 3η Σεπτεμβρίου. Η επόμενη Παρασκευή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει τα εξής:

1) Από την Παρασκευή ξεχάστε τα άλλα Νο 1 για πολλές εβδομάδες.
2) Ξεχάστε τα Νο 1 όχι μόνο στα άλμπουμ αλλά και στα τραγούδια.
3) Στο chart με τα singles ξεχάστε όλο το Top 10 (και όχι μόνο το Νο 1) μια και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά από προηγούμενες κυκλοφορίες του Drake, όλα τα τραγούδια του καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των επιτυχιών.
4) Ξεχνάμε επίσης και τα άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών μια και διάφορες κυκλοφορίες θα αλλάξουν πια ημερομηνία και θα μετατεθούν για αργότερα. Ο Drake είναι τυφώνας. 

Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε για μία γερή δόση από Drake και όποιος αντέξει. Περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ θα μαθαίνουμε στη διάρκεια της εβδομάδας. 

Θα φουντώσει και η κόντρα του με τον Kanye West, δεν μπορεί να μην ανταλλάξουν λόγια «λατρείας» μεταξύ τους. Άλλωστε το άλμπουμ «Donda» του Kanye West (που όπως σας είπαμε θέλει να τον φωνάζουμε πια Ye), βγήκε αυτή την Κυριακή 29 Αυγούστου.

Παίρνουμε ποπ κορν, καθόμαστε αναπαυτικά και περιμένουμε με μεγάλη… θλίψη να παρακολουθούμε τα βέλη που θα εκτοξεύονται.  

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: