Από EW Staff
25 Μαΐου, 2021 @ 22:10

Ο Dexter επιστρέφει, το γνωρίζουμε καιρό. Τα νέα επεισόδια θα μας μεταφέρουν 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας σεζόν, όταν τα ίχνη του Dexter χάθηκαν στον τυφώνα Laura.

Ο αγαπημένος μας serial killer, τον οποίο υποδύεται ο Michael C. Hall, ζει πλέον μακριά από το Μαϊάμι και χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα.

Το δίκτυο Showtime αποκάλυψε σήμερα, ότι το νέο όνομα του serial killer θα είναι Jim Lindsay, δημοσιεύοντας το παρακάτω κλιπ:

Έχετε δίκιο, συνεχίζετε να διαβάζετε μέχρι εδώ γιατί έχετε απορία πότε θα κυκλοφορήσουν τα καινούρια επεισόδια. Το Showtime κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να επαναφέρει τον Dexter το φθινόπωρο, οπότε αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα κοινοποιηθούν περισσότερα σχετικά νέα για τη μεγάλη επιστροφή. Αυτό που επίσης γνωρίζουμε, είναι ότι ο νέος εχθρός του Dexter θα είναι ο 63χρονος ηθοποιός Clancy Brown, που θα υποδυθεί τον Kurt Caldwell, τον ανεπίσημο δήμαρχο της μικρής πόλης του Iron Lake.

Ο Kurt πραγματοποίησε το αμερικανικό όνειρο πηγαίνοντας από την οδήγηση μεγάλων φορτηγών, όπως έκανε ο πατέρας του, στην ιδιοκτησία τους. Ισχυρός, γενναιόδωρος, αγαπημένος από όλους, όποιος τον έχει στο πλευρό του, νιώθει ευλογημένος. Αν όμως τον πληγώσεις ή πειράξεις κάποιον δικό του, ούτε ο Θεός δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει.

Ούτε ο Dexter δηλαδή; Ανυπομονούμε να μάθουμε.

Διαβάστε επίσης: