Από EW Staff
11 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 22:56
image 8 Η Ana de Armas ως Marilyn Monroe. Cr. Netflix © 2022

Εξαιρετικά θερμή ήταν η υποδοχή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας  “Blonde” για τη ζωή της Marilyn Monroe.

H 34χρονη Κουβανή τάχιστα ανερχόμενη πρωταγωνίστρια Ana de Armas σε συνέντευξή της στη διάρκεια του φεστιβάλ δήλωσε πως ένιωθε πολύ έντονα την παρουσία της Marilyn Monroe στα γυρίσματα και μάλιστα ανέφερε πως το φάντασμά της τής αποκάλυπτε τα αισθήματά του για το πώς έβγαινε η κάθε σκηνή. Συγκεκριμένα είπε πως, αν κάτι δεν άρεσε στην Monroe τότε ξαφνικά άρχιζαν να πέφτουν πράγματα από τους τοίχους. Τα συγκεκριμένα γεγονότα, μάλιστα, επιβεβαίωσε και το υπόλοιπο cast της ταινίας.

«Εκείνη ήταν η μόνη που σκεφτόμουν, η μόνη που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο άτομο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο» δήλωσε η Ana de Armas η οποία απέσπασε 14λεπτο θερμό χειροκρότημα από το κοινό στην αίθουσα όπου έγινε η προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλές σκηνές πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικά μέρη στα οποία έζησε η μυθική σταρ. Όπως το σπίτι όπου γεννήθηκε αλλά και στην οικία και στο κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή στο Λος Άντζελες.

image 8

“Blonde”: Η Marylin όπως την υποδύεται η Ana de Armas/ Cr. Netflix © 2022

H πανέμορφη Αrmas απέσπασε πριν από την προβολή της ταινίας επικριτικά σχόλια για την κουβανική προφορά της – εμπόδιο το οποίο μάλλον ξεπέρασε καθώς είχε ειδικό vocal coach προκειμένου να μιλάει όπως η Μarilyn. H ταινία θα προβληθεί στο Netflix 28 Σεπτεμβρίου. Παραγωγός της ταινίας είναι και ο Brad Pitt τον οποίο κάποιοι συνδέουν ήδη με τη πανέμορφη και φιλόδοξη νέα ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: