Amy Schumer, Regina Hall και Wanda Sykes στο 1ο σποτ των Oscar
"Ούτε που θυμάμαι ποιος ήταν οικοδεσπότης στα περσινά Oscar".

Oscars 2022 -Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, τα Όσκαρ έχουν παρουσιαστή -για την ακρίβεια, ένα τρίο από παρουσιάστριες- και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να τις βάλουν να δουλέψουν σε διαφημιστικά σποτ.
Το ABC μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ για τα 94α βραβεία Όσκαρ, με τις Amy Schumer, Regina Hall και Wanda Sykes.
Οι τρεις γυναίκες κάθονται σε μια κουζίνα που θυμίζει Nancy Meyers, με κομψά, άνετα σύνολα και πίνοντας κρασί, ενώ συζητούν τα σχέδιά τους για την παρουσίαση των φετινών βραβείων. Έθεσαν ως στόχο “να τα πάνε καλύτερα από τον περσινό οικοδεσπότη” – μόνο για να συνειδητοποιήσουν τελικά ότι δεν υπήρχε οικοδεσπότης πέρσι. Ούτε πρόπερσι.
Η διοργάνωση των Όσκαρ του 2022, που θα προβληθεί στις 27 Μαρτίου, δεν έχει μείνει χωρίς αντιπαραθέσεις: Φέτος η Ακαδημία αλλάζει τον τρόπο απονομής, ανακοινώνοντας τους νικητές σε οκτώ κατηγορίες πριν από τη ζωντανή μετάδοση και θα μεταδώσει μαγνητοσκοπημένους και μονταρισμένους τους λόγους αποδοχής τους αργότερα – ένα μέτρο εξοικονόμησης χρόνου που έχει επικριθεί από φωνές υψηλού προφίλ και από μέλη της Ακαδημίας.
Οι Schumer, Hall και Sykes αποτελούν τους πρώτους οικοδεσπότες της τελετής από τότε που ο αστέρας της βραδινής ζώνης του ABC, Jimmy Kimmel, έκανε back-to-back παρουσίαση το 2017 και το 2018. Η επιστροφή σε παρουσιαστές και η περικοπή του χρόνου διάρκειας της τελετής φαίνεται να είναι απαντήσεις σε μια πολυετή πτώση της τηλεθέασης (μια τάση που παρατηρείται και σε άλλες τελετές).
Οι οικοδέσποινες θα είχαν πολλά να πουν, είτε πρόκειται για σημαντικούς υποψήφιους όπως το The Power of the Dog, το CODA και το Belfast, είτε για τη νέα ψηφοφορία #FanFavorite με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είτε απλώς για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα δούμε μια σχετικά ολοκληρωμένη τελετή απονομής βραβείων μετά τις ψηφιακές και κοινωνικά αποστασιοποιημένες τελετές του 2021.
Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό σποτ παραπάνω και δείτε την πλήρη λίστα με τις φετινές υποψηφιότητες εδώ.
Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spoti
Διαβάστε επίσης: